güzel fikir ama bana kalırsada acele etmemek gerek daha güzel fikirler çkıo arkdaslardan .
olum tükkanın önünü kapatmayın kura çekimine fesat karıştırıp ilk sırayı alacaktım paraları toplayıp askere kaçacaktım ne güzel![]()
madem bir yardımlasma icerisine girmek istiyoruz bunu daha farklı bir yoldan yapalım dusuncesindeyim.
ornegin:
hepimizin ortak noktası otomobiller. soyle dusunun şimdiye kadar kendi emeği ile calısmıs didinmis kendine iyi kotu bir araba almıs baskada biseyi olmayan arkadaslarımız olabilir.
hepimizin basına gelen seyler atıyorum trafik kazası gecirdi bu arkadasımız arabası pert oldu. (bu bizim ortamda en sık rastlanan durum) arabasının kaskosu yok ve maddi imkanlarıda toparlamaya yetmiyor olabilir bu tarz durumlarda yardımcı olmak adına kisinin durumu yonetim tarafından incelenip şartları dogrultusunda uygun gorulurse kendisine yardım talep edebiliriz. kişi de kabul ederse sayet.
burda da eminim bu tarz durumlarda yardım edecek cok arkadasımız vardır bugun 50 lira kimseyi fakirlestirmez ki toplulugumuzun yuksek cogunlugunun hali vakti yerindedir (benim gordugum kadarıyla.
dolayısyla bu durumla sıkca karsılasmayız olursa az olur oz olur ve arkadaslarımıza yardım etmis oluruz.
bu tarz gundu bilmem neydi internet ortamından yapılacak isler değil gibime geliyor
şahsi dusuncemdir![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
valla yıllardır aöf nin her bölümüne girdim çıktımbaşka bölüm kalmadığı için önümüzdeki günlerde eskere gidecem
![]()
fon olusturalim tum paralar esnaf erayda toplansin 1 sene boyunca sonra esnaf eray isvicre bankalarinda biriktirecegi parayla yunan adalarinda millete kalimera diyerek gezsin![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Makara yapmayan arkadaşlar sölesin hangi gruba gireceğini sonra kendı aramızda konusalım anlasalım başlatalım.
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)