evet konu makaraya dondu ki normalde silinicek konu makara oldugu icin duruyo sanirim suanda :D
yapmayin arkadaslar bole seylerin yeri yakin tanisan insanlar arasinda olur internet ortamlari bu tur birikimler icin dogru bir alan degildir .
Printable View
tefeci bunlar :hehe:
Lan baykal patatesli salata getir güne,
ben katılmıycam kanka biraz araştırınca fikrim değişti
(190) yelik zinciri, saadet zinciri caiz midir?
Neden öle düşündüğünüzü merak ettim.
10 kişilik bir grup ta kendı arasında konusup başlaya bilir bu işe yani.
kim para vermicekki.
vermedini farzet örneğin ben.
arkadaşlar the doctor nickli üye şu günde yatırması gereken parayı yatırmadı kendısıne ulasamıyoruz. diye açılacak bi konu neler yanında getirir sizce. kimsenin kimsede parası kalmaz. 50 - 100 tl arabamızdaki egzoz. yani kimse bu parayı veremıcek deil. ve bu techturkey ailesinde memleketin her ucundan üyeler var. bir üyeden rica edersin şu adama ulaş diye ulaşır gerekeni yapar yinede alır.
evet beyler adıyaman kahta gün bu hafta yatta :D
ibo gunden aldıgı parayla mısır ticareti yapıcakmıs :D:D:D:D
official yemeğmiz
http://1.bp.blogspot.com/_THIGE73qML...B1s%C4%B1r.JPG
Of ulan canım kısır cekti :D
Makara yapıcak arkadaşlar. lütfen ciddi düşünenlere izin verin onlar konuşsun. sıktı artık yani neyin muhabbeti bu anlamıyorum katılmıyosan katılmıyorum de geç git yani. sadece bi fikirdi eminim ki kimse kimseye güvensizlik duymaz. arabalarımızın plakasına kadar burda herseyımız mevcut. olumsuz düşünen arakdaşlar izin versin olumlularla konusalım olursa olur olmazsa olmaz olay budur.