para çokomel önce para sonra kısır:heyoo: admin olman senin bedavadan faydalanacagını göstermez dragger
Printable View
göki allah belanı vermesin hala üşüyoruz reyiz :D:D
kac kisiyi bire bir tanirsin forumdan ? yada internette tanidigin birine nasil guvenirsin diye soriyim sana ozaman ....
basitce tanisan adamlar zaten kendi arasinda yaparsa yapar forumun bu baglamda herhangibir birlestirici ozelligi olmaz olmamali olamazda...
Zaten sen taniyosan 10 kisi gorusuyorsan yaparsin kendi aranda olur biter ...
Ama binlerce kisinin uye oldugu bir internet forumunda otomobil ile ilgili konular konusulmasi gerektigi sayfalarca yazili dururken tutupta gun yapalim demek bana dogru makul ve guvenilir gelmiyor gelmeyecekte ....
Ha dersenki siteye guvenmiyelimmi hayir aksine guvenelim tabiki ama bu tur para islerinin anlami ve yeri yok forumda bence ....
beyler ilk hafta drager alsın parayı ***** çeyiz düzüyo bu ara
Bu konu pert oldu gece 12'de benzine 7 kuruş zam geliyormuş kesin olmamak kaydıyla
By quantum açıkladı :D
forumda 6800 üye*20TL den 136.000 TL
porsche vardı gider alırım hemen
Bende varım :D
olm alıntılar ile oynamayın, bugra sakallarına ............ :D
Otomobil Hakkında konusucaz evet. peki bide şöyle düşünün ben bu parayla kendime gidip alışveriş yapmıcam aracıma bişi eklicem bişiler yapcam. sonra burda paylaşcam. yine amaç dolaylı yoldan da olsa otomobildir. ve böyle bir organızasyon bu sitedeki adamların ne kadar güvenilir olduğunu gösterir.
sahtekarlık yapan mı oldu. giden 100 Tl olur. ama o adam bidaha bu ortama girermi giremez. girdini farzet sonra nolcak herkesten bi tepki alıcak. belkide Ban yicek. Neyse fikriniz budur saygı duyarım...
göki o nasıl video lan :D Allah canını almasın..
üyeleri o şekilde kıvırtırken düşündüm de.. muştu kankamla drift yaparız bu kilolarla :D
sıkıntı yaratabilir bence