bırah bırah bulent basgan olm ozendırdınız benıde ya bnsız bulusmamı olur .
Printable View
Hahah kanka benimde son yarım dönem :)
Sen yazı bekle :)
http://www.youtube.com/watch?v=WIZ2v...&feature=share
Her ne kadar kalabalik olmasakta guzeldi ve eglendik . Gun benim icin kotu baslasada :). Herkese cok tesekkurler : :)
Rum kesimine geçerek risk almıyormusunuz?Vatandaşlığınızmı var?
Havalar güzelken, sınav stresi yokken buraya bi güncel çekelim :)
kıbrıs nasıl bu mevsimde deniz vs nezaman girilebilir oluyor :D
Hazir kimsenin sinavi yokken onumuzdeki gunlere bulusabiliriz gunceli.
Güncele katılıyorum , boş boş oturuyoruz :D
Evet gençler yok mu arttıran. :D Buluşmanın konsepti yine yemek, yemekten sonra uygun mekanda muhabbet olsun bence; ama fikirlere açığız :)
Sabah hava değişken ama genelde güneşli, akşamları soğuk ve serin. Mayısın ortasına doğru deniz girilebilir olur zannımca.
Sinav tarihlerinizi yazin ona gore bir tarih belirleyelim GAU ay basi uygundur.
UKÜ için 6sı sınav vakti.
Daha doğrusu sınavlar 6sında başlıyor ancak benim daha önceden başlamam gerek. Bu haftasonu buluşabilirsek gelmeye çalışırım. Ancak 25 martla-14 nisan arası maalesef çok yoğun olacağım zira daha kitapların kapağını açmadım. :)
Gau icin 30 mart son sinav tarihi,ondan sonra girne tarafi musait,diger bolgelerde kalan arkadaslarin durumu nedir ?
Off ne giderdi şimdi acılı kanat Haydar'da. :)
Gaü nün bitip, Daü nün başlıyor demek ki:) Daü icin 15 nisan da son sınav. Uygun bir tarih olursa, katılmak isterim.
Herkesin sınavları bittiğinde buluşalımki gelemeyen olmasın :) clioyla ara sıra yollarda karşılasıyoruz , 26 evo yude girnede gordum denk gelenler durdursun tanısalım :) ED505 siyah e36 :) buluşma içinse nisan ortasını beklemek gerekicek anlasılan