Benim içinde uygundur.
Printable View
Benim içinde uygundur.
Buluşmadan Vazgeçildi herhalde ??
Aynen ses çıkmadı. Ben bu pazar girneye gideceğim. Akrabamın son askerlik günleri. Eşlik etmek isteyen olursa memnuniyetle beklerim.
bu pazar günü yapalım desem, pazar günü için daha önceden plan yapanlar olmuş olabilir. Bir dahaki hafta pazara (ayın 12si) herkes için uygun mudur?
Ben oyumu kanattan yana kullanıyorum, geçen sefer ki hakkaten çok güzeldi. :D
Diğer çevrelerden Girne'ye hareket etmekte zorlanacak arkadaşlarımız (ki biriside benim :D) olabilir ancak aramızda arabası olan kişinin benzinini koyarak birlikte gidebiliriz. :)
Tabi ki bunlar sadece benim önerim. Yer&zaman&faaliyet hakkında gelen önerilere göre değerlendirme yapabiliriz.
Valla can sıkıntısına cok iyi gelir bu bulusma, iyi bir katılım olursa.
cuma günü kıbrısa horon ekibimizle geleceğiz. daha öncelerde geldik ama foruma yazmayı akıl edememiştim. iskeledeki hamsi festivaline geliyoruz ordan büyüklerim müsait olurlarsa tanışmak isterim hemde gösterimizi izlemiş olurlar
Bir güncel çekelim. ***** okullar açıldı , dönmüştür herkes diye düşünüyorum. Can sıkıntısına birebir bi buluşma yapalım. :D
Bu pazardan sonraki her gune gelirim :)
Bende varım millet :D sınavlar baslamadan havanın güzel olduğu birgün buluşma yapabiliriz :D
2 sene olmuş mezun olalı vay bee :)
Gencler hep lafta kaliyor, yapalim su bulusmayi artik :)
2 yıldır buluşamadık bir türlü :)
biri çıkıp tarih saat sölemeden bu iş olmıcak :D
derslerde kasmadan bu hafta sonu yapsak mı birşeyler?
Hafta sonu güzel olur.
Mayıs'ta da yaparsanız ben de katılırım.. ;)