Girne gayet güzel olur :)
Printable View
Girne gayet güzel olur :)
kıbrısa slmlar :) simdi orda olmak wardı.. :D
Ayın 8ine süprüz bir sınavımın çıkması ötürü gelemeyeceğim. Listeye isim yazıpta, söz verdiği halde gelmemekten nefret ederim ancak hayat benim dışımda da kararlar alıyor. :) Nasipse başka zaman tanışırız, muhabbet ederiz. Şimdiden iyi eğlenceler.
arkadaşlar, 8inde finallerim başlar, veteriner ogrencisi oldugum içinde anatomi diye illet bir dersim var ayrıca 8indede başka bir sınavım var ne saat biteceginide bılmem :( ben soz vermeyim sizlere ama yinede gelmeye çalışacam bu arada lefkosada bulusulursa gelme sansım daha fazladır =)
o canavarla kac kez kadran ındırdık bılemezsın.3.35 le g35 sedan var azeri plaka ikisini bi rolling yaptıramadım ya ona yanarım :D
3.35i sahibi almadan önce rıdvan arabaya bak bakalım ok dersen gelioruz demişti bnde begendım gelın dedim gelip aldılar :D
o olmasaydı m6 olucaktı ama iyikide m6 olmamiş dıorum ben.cok zevklı makıne arkası bıraz dar.ama g35le muhabbetleri olm bn yerim yok ben yerim gülmekten ölürsün...
injen filtre kiti sipraişini veren kişi benm onun o kadar parlamasına sebep olan benm :D chiplenicekti ama ada şartları ***** chiplenmedi.
siyah s2000 snnmiydi autoshow zamanları bi tane görüdum.:icon_tup:
en son gordüğümde m3 tıpı egzos ucları vardı 19 csl jant var sanırım cidden çok güzel duruyor arabası :)
Önemli degil, başka zaman görüşürüz.:D
Valla rahat buluşabilicegimiz bi yer mekan önerirsen neden olmasın. Bana her yol paris. ;)
Selamlar
Bencede Kanatcıda son bulması ayrı bi güzel olur. :)
alpovskı uyumadınmı la sen.yılbasında maket yapıomusun ole duyum aldım.
Mesajı yazdım öyle yattım 36 saatir uyumadım moruk. :) 10çizim 1 maket bitti, pazartesiye 1 tane maket daha yapıcam. Yıl başında maket yapanın a.q :) hahhahaha
Güncel konuyu görmeyenler vardır umarım min 15kişi olalım.
buluşuyormuyuz ?
Bende bi sorun yok bu kadro bulusucaz işte, lefkoşamı girnemi siz karar verin yemek girnede yenilicek nasılsa Kanatcı Haydarda
Teçturkey erkekler hamam miiting yapalım :D
ben ve ümit girnedeyiz zaten isterseniz yemeği yedikten sonra karar veririz her ortama uyarım
Olur yemekte karar verelim gidip bi yerlerde oturuz ;)
en guzelı ctesıden yapın gırneye gecın .aksam dısarı cıkın gerekırse clube gıdın.gercı okadar sapı kımse almaz clube bıde mangal yapın gırnedekı arkadaslara mısafır eolun gece ertesı gun oglen herkes rahat rahat evıne gıtsın.
ben olsam ole yapardım :D
Sınav haftası kimse bi yere cıkmaz ki, kılıbıklık diz üstü olan ben nasıl cıkıcam hahahhaa :)
bende tamamim.oncesinde neler yapalim onu kararlastiralim pekte bi secenek yokki yaa
:) ya biz öglen buluşalım kanadımızı yiyelim sonra bi yerde oturalım bu rahat rahat sohbet edebilicegimiz yer önerilerini alalım. :)
Son plan ne?Nerede saat kaçta buluşuyoruz?
evet nedir son durum?
fatmayı bekliorum gelicem oraya :D
pühh ne üzüldüm ne üzüldüm :D :D
god sorry :D
ayın 16sında kıbrısa gider.
subatın ortasına dogru donerım .haberiniz ola..
Son durum 8inde ilk kanatcı haydarda buluşalım diyoruz 12de yemek yedikten sonra bi yerde otururz orda kararlaştırıp çok geç olmadan dagılırız sınavlarımız var malım 6 7gibi dagılırız.
Uygun mudur?
12 herkese uyarmi acaba 2 falan mi yapsak? farketmez benim icin ama sanki 12 azcik erken gibi olmus tabi herkes ne diyosa oyle olsun zaten girnedeyim ben :)
kanatcı 12 de acılıo zaten :D
Tamam o zaman 2de buluşalım, herkezin vaktinden fazla almamak istiyorum sınavlardan dolayı. :)
tamam Alp benim icinde sorun yok yani saat icinde 2 daha uygun :) pek kimseden ses seda yok gibi sen ben kubi olucaz heralde sonunda :)
dag yolundan gelırken merkeze gelmeden dubai pazarı var onun tam karşısı cratosu geçince.sol tarafta.
yada merkezden gelirken.dag yolu ıstıkametınde.lemarı geç radarı geç.sagda.
Tamam o zaman saat 2de ordayım ben.
Galiba 4 5 kişi oluruz burdan gelmek isteyen arkadaşlar olursa bana ulaşsın
"sıfırbeşyüz otuzüç sekizyüzyetmişdokuz 69 ellibeş" numaram arasınlar.