Ders biter bitmez ordayım inş.
Printable View
Ders biter bitmez ordayım inş.
Burak senle biz girne dag yolu girişince buluşalım takip edersin beni gideriz uyarmı?
Girne meydana gel ben ordan alırım seni sorun degil ;) numaram bu
sıfırbeşyüz otuzüç sekizyüzyetmişdokuz 69 ellibeş
bizde kubiyle saat 1 bucuk gibi arariz taksiyi tam 2 de kanatci haydarda oluruz.alp olmadi sen hic girme buraya biz arkadasi taksiyle alalim burdan nasi olsa gelicez benim numaram 0533 sekizyuzotuzuc doksanalti doksandort
aynı mesaj iki kere gitti bu silinebilir.
Tamam arkadaşlar ben mürsellede konuştum oda geliyo 2de kanatcı haydardayız ;) bol acılı kanat :)
tamamdır bizde hazirlaniyoruz 15 20 dk ya Burak i arayip cikicaz 1.5 bunut acili kanaattt :D
dün geceden beri bişey yemedim valla tavukları itlaf edicem :D
Güzeldi buluşma, arada bi yapalım kanat iyi geldi künefe cabası :)
ekleyemeden geçemiycem senin rocco ya ve mürselin sti a koskocaman bi maşallah :) ikiside cidden çok güzel :)
5 kisiydik ama olsun guzel bi bulusmaydi Alp le tanisiyoduk zaten Mursel ve Burakla tanisma firsatimiz oldu cok guzel insanlar cok memnun oldum :icon_tup: kanat iyiydi herzamanki gibi ama kunefe agir geldi bana biraz :) sonradan oturdugumuz cafede bir kedi arkadasimiz dahil oldu bize bu aksam foruma katilir oda :D Alp in yakin arkadasiymis kendisi:p tekrarlayalim bunlari arada ;)
Aynen güzel bir gündü, ben teşekkür ederim arkadaşlar geldiginiz için. :) kedi nereye yatıcagını bilmedi sıcak bi yer bulmak için.
Kubilay, teşekkür ederim daha iyileri sizlerin ve bizim olur inşallah. :)
Arkadaşlar daha iyileri sizin olur inşallah.Güzel buluşmaydı gerçekten.Kedi olayıda iyiydi.Aramıza girip çaktırma panpa diyodu sanki :D
Şu konuya bir güncel çekelim. Bi buluşma olsun artık şöyle vizelerle finaller arasında. Bu sefer bende geleceğim inşallah.
banada uyar arkadaslar
Kubi nerdesin gardaşş :)
Bundan sonraki her cumartesi sınavım var,pazar olduğu sürece şu gün buluşacağız demeniz yeterli.
Birde 15inde sanırım drift&car show gibi bir organizasyon var Cemsa'da oradan buluşup oradan biryerlere gidebiliriz.
burdayık gardaşş :D bana her daim uyar :)
2. buluşmaya ne dersiniz ?
olabilir bende yeni geldim tanışırız.
benim vizeler de bitti bana da uyar :)
.................................
hazır dönem başı vize derdi yok ne dersiniz kanatçı gider mi ?
Gider valla sıkıntı yok haftasonu görüşelibiriz. Mürseli gördüm bugün oda gelmiş uyarsa bende cıkıp gelirim.
bana uyar ümitte gelir herhalde
27sinde bende kıbrısta olacağım, bu değil bir daha ki haftaiçi&haftasonu yaparsanız katılırım.
Tarihi herkeze uygun yaparız. :)
öyleyse 3 ü diyelim mi ? Alp Mürsele ulaşman mümkün mü ? Onada soralım
orada değilim ama yanınıza bi tane acura gönderebilirim yabancı değil o da bizdenn :)