arkadaşlar bu arada camın bazı yerlerınde yapış yapış kalıntılar var bunlar nasıl cıkar bılen varmı saf su ıle sıldım ama cıkmadı
arkadaşlar bu arada camın bazı yerlerınde yapış yapış kalıntılar var bunlar nasıl cıkar bılen varmı saf su ıle sıldım ama cıkmadı
Bir yıl içinde 5 kere hız cezası yerseniz ehliyetiniz 1 sene gider.. Ben de bunu yaziym bariPuan 100 olmasa da gidiyor
İlk cezayı diyelim bugün 25 aralıkta yemişseniz 25 aralık 2011 e kadar maks 3 tane yemeniz lazım. 4. üyle beraber 5 ceza olduğunda ehliyeti rica ediyorlar..
1 sene sonunda mutlaka psikoteknik test gerekiyor. Ama alkoldeki gibi ehliyetsiz yakalanmada ceza uzamıyor. Veya 2. kez 5 kere ceza yediğinizde yine sadece 1 seneliğine gidiyor.
Af gelecek ama 31.07.2010 tarihinden öncekileri kapsayacak, ama af ne şekilde gelecek şu an belli değil, daha bakanlıktan çıkmadı henüz, söylentilere göre 120 tl ve altındaki cezalar silinecek, daha yüksek olanların da gecikme zamları silinecek, ama dediğim gibi kanun daha çıkmadı bu söylediklerim kesin değil.
Ayrıca belirtmekte fayda var sadece trafik cezalarına değil tüm kanu alacaklarına af gelecek ama sadece trafik cezalarında 120 tl ve altındaki cezalar silinecek, motorlutaşıtlar vergi dairesinde ki bi abimizden duyduğum bu şekilde.
Yılbaşından sonra cezalar silinmiyor arkadaşlar, cezayı yediğin tarihten 1 sene sonra siliniyor
EkN garage
Evet cezayı yedikten 1 sene sonra siliniyor.
4 Seneden beri ehliyetim var.Neredeyse hergün aktif olarak istanbul trafiğinde araç kullanıyorum.Geçen gün ilk defa polis çevirdi 270 tl+15 ceza puanı(sınır 90 mış ben 129 kmh ile girdim radara)
ilk kez durdurdu ama sağlam durdurdu valla![]()
%30 luk ceza yedim sistemde 10 puan işlenmiş öyle görünüyor, kıyak geçtiler galiba![]()
siliniyor diye biliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)