e34 ün ön tamponu 360 lira e36 nın ön bıyık sacı ile yeni model böbreklere 100 lira verdim e36 4lü flaşör düğmesi 50 lira e36 m tampon seti komple ön arka marşpiyer çitalar felan 1100€ mu neydi
Printable View
e34 ün ön tamponu 360 lira e36 nın ön bıyık sacı ile yeni model böbreklere 100 lira verdim e36 4lü flaşör düğmesi 50 lira e36 m tampon seti komple ön arka marşpiyer çitalar felan 1100€ mu neydi
benim arabanın direksiyon pompası otosanda 1,122,94 tl piyasadada yok.. arac 92 model sierra bence o fiyatlar cok değil :D
C63 amg komple kit bile 2500 tl :D
konu amacı dışına taşmış :D
kıcı kırık corsa mızın bıle opc tamponu 2500 tl gayet ıy fıyat vermısler
pajero arka tampon 620 tl.
iki hafta önce feci sürtüp (ezmiş) kaçmış birisi.
komple değiştirmek istedik.
sordurduk, bu fiyatı verdiler.
çok pahalı geldi, öyle geziyorum valla...
astra h opc ön tamponu 3500tl:D
Valla evox arka tampon cok ucuzmus bence.
Fiat punto 2006 model, satsan 16 lira edecek arabanın arka tamponu 1200 TL.
Kıc kadar da bisey, öyle büyük bi tampon da degil, difüzör falan da yok :D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3700905_n.jpg
ben 13 milyara kanat olduğuna inanmıyorum açıkçası şehir efsanesi, evo ile normal lancerin fiyatını oranlarsak bence gayet normal tampon fiyatı ucuz olmamasıda çok hoş bişey millet çakmasını yapıp gezmesin yani...
arkadaşlar evo x sti v.b gibi arabalar haricinde kaporta aksamı far vs ihtiyacınız için beni arayın. Sizi yönlendireceğim yerden gülümseyerek çıkacaksınız :)
fiyattaki uçmuşluğun tek sebebi çakma evo sayısının artmaması aracın özel kişiliğinin bozulmamaya çalışılması diyebiliriz :p
tamamen temsanın itelemesi %200 koyuyor dışardan iste çok mantıklı.9 un tam ön tamponun 36 sustası 300 milyon ama 1.5 lancer dersen 80 milyon.madem sordunuz evo 7,8,9 ön rot kafası tane fiyatı 170 tl.üzerine bir baktım evo outlander yazıyo out lander olarak istersen 90 tl mi ne sadece temsa nın geçirmesi.
honda civic ek çıkma ön arka tampon 200 lira hemde orjinal :D
far 1.5 kanat 8 filan
dışardan toplasan arabayı 3 tane evo alırsın :D
2004 impreza stı oem sanzıman komple 23.500 tl bu da bnden olsn subaru yerka fiyatı:D