elimde gecen hafta 5-6 tane kırık patlak çatlak 78 granada sinyali vardı parekendeciye üst üste 7.50 tl'den verdim :D sağlam olsa iyi para ederdi :D
Printable View
Subaru parçası en ucuz 4x4 turbo spor araba arkadaşlar.
Madem konuyu tampondan açtık :
2000 model ön tampon 500 tl
arka tampon 600 tl
ön davlumbazlar 2 x 70 tl
STi Short blok bile 6000 tl civarı, krank , kol , piston , blok olarak.
Mitsubishi Evo ne yazık ki Temsa'nın fiyat politikası yüzünden idamesi zor bir araba. Mesela STi'ın maf'ı 300 tl iken evo'da 1000 küsur tl.
Ha bmw'ye hiç girmeyeyim , mesela e46 343 m3'ün agustaş yani fabrika tarafından yenilenmiş, sıfırlanmış refurbished krankı bile 7000 küsur lira. Gerisini siz hesaplayın :)
mitsubishinin parçaları gerçekten çok pahalı,
yan cam fitili 250 tl..
yan ayna 531 tl
arka tampon 1250 tl
2007 lancer plus:(
colt için servisten sag sol z rotu sordum tanesi 174 tl dedıler , yuuuuuuuuhhhhhhhh dedım resmen ıkı z rotu 348 tl olurmu bee
Bende şu saçmalığı çözebilmiş değilim;
Ebay.com da Amerikalıların satışa koyduğu sr20det Greddy intake manifold 720 - 750$ lar da satılırken, japonyada bu ürün 850$ larda dolaşıyor..
Greddy zaten Japonya'da üretilip, nakliye ile Amerika ya geçiyor ve nasıl oluyor da, nakliye masrafıda binmişken 100 130$ civarında, daha ucuza Amerika'da satışa çıkabiliyor?
Sanırım Japonyanın vergi uygulamaları yada yıllık gelir seviyesinden ... Onlarda bizden ..
diskler 240lira
balatalar 150lira
rotiller 90lira
yag filtresi 25lira
subaru ucuz bicok araca gore... :)
STI sahiplerinin yalancısıyım ...
lotus beyin 300 abs sistemi komple 1500 dolar jantlar 2000 dolar başkada masrafı yok genel anlamda..ha hersabah çalışır inş dediğimiz bir elektrik problemi vardı o paha biçilemez :)
konunun baslıgı yedek parça pıyasası olarak degıstırılsınde sonra ararkan kolaylık olur:D
evo neden tutmuyor ... gibi baslikla konunun ilk mesajida dahil tum mesajlarin ne alakasi var ?