99 mazda miata 1.8i
Bmw e36 318is cabrio
Bmw e36 320ci cabrio
ozellikle dogu avrupada cacik olmamis bir bmw bulmak kolay degildir diye dusunuyorum.. sayet burdakilerin hepsi apaci isi bmw birazda sansa kalmis bazi bmwler hic sorun cikarmiyor bazilarida illallah ettiriyor.. yinede bence miata en isiyi hatta eski kasa 95-96 model bulursan dusuk kilometrede iyice yere basip birde guzel jant takimiyla wide lastik aldin mi oh mis
Uploaded with ImageShack.us
kerata tatlı duruyor, eski kasalar çok bakımsız o yüzden yeni kasasını yazmıştım, tamam araç çok güzel (eski bir mazdacıyım) ve zorlukta çekmem aslında ama benim küçük araç fobim var yani boy 172 ama malesef küçük araçta daralırım nefes alamam 99 olanı bir nevi biraz daha büyük oldugundan seçenekler arasına ekledim. Çok az ve nedenleriyle mazda fikrini sundunuz bunu dikkate alıcam, öte yandan bmw 328ci mantıklı gelmeye başladı yol tutuşu olarak elektrikli ayarlı difransiyel varmış sanırım öyle birşey tam hatırlamıyorum tabi lpg takmak kaydıyla ve evdekiler "oğlum ne aldın" dediklerinde baba 318 aldım en ucuzu oydu dicemtabi kararlar değişebilir, 328ci ye kadar yükselmişken nissan 300zx twin turbo(hayalimdeki araç) da gündeme geliyor (aynı fiyatlara sahip) neyseki hemen almıyorum
![]()
O benzin fiyatlarıyla, o listede 3.20ci cabrio. İmkan varsa; 3.23ci, 3.25, 3.28ci vs..
o benzin fiyatlarıyla kesinlikle 328 almanı tavsiye ederim bmw nin en verimli motorlarından biridir araba olarakda bayada doludur motor ömrü ortalama 200.000 i biraz daha geçer arıza olarak arka difransiyel akis tabla rot kolu taşıyıcı vs bozma huyu wardır ( her önüne gelen heryerde yanlamaya çalışırda ondan ) zorlanmamışsa sıkıntı çıkartmaz m50 serisi biraz hassas bi motordur arıza çıkartabilir ama çokda insanı üzmez bi yazılım yaptırıp kesicisini değiştirtirsin kesicisi e30 gibi değildir bide difransiyel oranını biraz küçültüp coilover takarsan çok eğlenirsin
cabrio nun camları biraz sıkıntı çıkartır tentesi bazen sıkıntı çıkartır kapı cepleri apaçhi bi ustanını eline düştüyse arası açık kalır bide sesi eksik olmaz kesinlikle hardtoplı al hard topun ölüsü burda 2000 lira 318 yada 20 bence gereksiz imkan warken hacimlisini al
Bg'de okuyosan eger arkaadan itiş bir araç alman sıkıntı olur..N kaadar suredır ordasın bılemıyorum ancak en nıhayetınde balkan ulkesı..Birde modıfıye edıcem basıcam edıcem vs dersen,orjınal parcalarını sakın cope atma ılla kısın araba kullanmak ıstıyosanda stock'a cevırıp fabrıkanın onerdıgı ebatta kış lastiği kullanmanı tavsıye ederım.Secenekler ıcerısındede 3.20 derım ama cabrıo arac agır arac demek nerden baksan normal coupe'ye gore belkı ~150KG kadar..buda bır etken.. ımkan varsa 3.28..
- K -
________
Dr.Ecu
BMW / 3 Serisi / 3.28Ci / OLD Skool-yeni fotolar. American 3.28coupe. Orjinall.. sahibinden.com'da
Çok güzel bi indirim söz konusu.. yakın tanıdığımdır.. yardımcı olacak forumdan alacak arkadaşlara.. benden söylemesi. istersen düz e çeviripte vereblir. ama otomatik keyfi ve kalitesi ayrıdır.. araç hiç zorlanmadı bu yüzden mesela..![]()
*On3r*
6silindirin sesi yeter. bide dtm egzoz
3.20 ve ustu dıorum. ama is te fena sayılmaz.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)