RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Kesinlikle petshoplardan herhangi bir canli almam. Canlilardan anlarim, zaten yuzu gozu gecmisini gelecegini belli eder.
Evde muhabbet kuslarim var kus ureticisiyim petshopta bakiyorum dunya kadar hastalikli ve hastalik yaymaya devam eden muhabbet kuslari var, isler acisi.
Kopek alacaksam cok iyi arastiririm, bitlide olsa pirelide olsa ureticisinden alirim, ki oyle yaptim, eskisehirde golden retriever ciftligi buldum, yavrumuzu oradan aldim, 14 tane baba golden 14 tane anne golden retriever, toplam 28 yetiskin ve 14 cift, adam cidden isi biliyor, anne baba ve yavrularin hepsi saglikli, adam eskisehirdeki ve istanbuldaki petshoplara dagitiyor ama artik bikmis hepsinden petshoplara dagitmak istemiyor ama ne yapsin adamda bunu is secmis kendine.
Golden ret. yada muhabbet kusu alacaklar beni bulsun.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Çok doğru ama biryerdede göreceli bir kavram. Ben mesela kedimi sokaktan sahiplendim ve iyikide öyle yapmışım,çevremdeki bir çok arkadaşımın kedisinden(hepsi petshoptan alındı çoğuda iran ve siyam benimki hepsinden akıllı uslu ve insan canlısı...) imkanım olsaydı dün okulun bahçesinde gördüğüm diğer 2 yavruyuda alıcaktım o kadar güzellerdiki ama evde başka bir hayvan daha bakabilme imkanım malesef yok.
Ama ben şunuda anlıyorum çoğu insan cins bir hayvan istiyor bakmak için ama ben sokaktan sahiplenmeyi seçtim,böylesi hem daha amacına uygun bence hemde daha büyük sevap,sokakta o kadar hayvan varken sahipsiz ve yardıma muhtaç ben petshoptan kedi alamazdım. Almasaydım ölücekti ki zaten 1 ay kadar ellerimle besledim ilaçladım kaçtane aşı yedi, tuvaletine kadar ıslak pamukla yaptırdık ama şimdi aslan yavrusu oldu oğlumuz maşallah.
En basta denetim lazım, denetim olmadıkca hicbirsey cözülmez.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
cins köpek isteyenlerde illa petshoplarda değilde evde bakılan köpeklerden veya çifliklerden edinebilirler.
bende barınaktan sahiplenme taraftarıyım. saf bi rot-dogo-stuff-bordreux vs. görünüş olarak herkesin hoşuna gider ama barınaktaki hayvanların bize daha çok ihtiyacı var. belki onlar kadar gösterişli görünmeye bilir ama onlardan daha akıllı ve daha sıcak kanlı da olabilir.
tarkan özvardar sokak köpeklerininde eğitilebileceğini kanıtlamak için ankarada herhangi bir barınaktan herhangi bir köpek ve annesi babasını bilmeden bir köpek seçti ve kurtarma köpeği olarak eğitti. sonuç uluslararası yarışmada 1. oldu ve ankara şartlarında eğitilen köpek danimarkada - dereceler de birinci oldu hemde.
sonuç olarak barınağa gidip en iyi elektriği aldığın köpek alınmalıdır bence.
illa cins isteniyosa da dediğim gibi evden veya çifliklerden alınmalı. evde bakanda çiflikte bakan da köpeğine köpek olarak bakar ama petshopların yüzde 99u köpeğe para olarak bakar
benim fikrim budur.
antepteki bütün pet shopları biliyorum.
bu işi layıkıyla yapan bir tek bile pet shop yok.
her yer pislik içinde. hayvanların duruşları bakışları bile değiştirilmiş sanki.
tavşan aldım geçen sene iki tane.
satmak için herşeyi söyledi.
anlamıyorum ya, evet evet deyip kafa sallıyorum.
marul maydonoz dışında ne yerler genelde dedim.
et bile yerler hanım abla dedi...
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
dıkkat etmek gerek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)