bende bi tane gördüm, bence Sorento ve kardeşlerine 1000 basar bu, baya heybetli duruyor çünkü küp gibi araba
kaba.
freelander2 varken bunu tercih etmem açıkcası..
satarken, yedek parçada sorun sorun....
Parca ve satıs sorunu v.s olucagını hic dusunmuyorum..Bence goruntu olarakta cok guzel,hos bir araba..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
parça sorunu olmaz bence de.. sadece galericilerin getirdiği bi araba deil çnkü.. bayiler getiriyo..
bide Freelander artık ford tarafından üretiliyo diye duydum BMW deil yani
dodge nitro 2.tercihim olurdu 1 . tercihim landrover freelander II son tercihde zaten kia sonrento olurdu
bordosunu gördüm araç sorentodan daha güzel bakalım sorento gibi olcakmı buda bütün herkezde var.![]()
2000 A3 8L
valla bu aralar dizel jeep alma durumlarımız var kısmetse...aynen sorento freelander ve nitro seçenekleri çıkardık..sorento bence çok el ayağa düştü..freelander desen tabiki kalitesi belli ama nitro bence yenilikçi oldukça güzel bir görüntüye sahip özellikle kırmızısı..kullandımda aracı..gerçekten keyifli..ben dodge nitroda karar kıldım açıkçası...
arkadan güzel bence ama önden çok kaba görünüyo..
Bence Infinty Range Rover Sorento Bence Hiç Güzel Deil...
Bu Süpermiş Ama
sorento ve benzerlerinden daha iyi de gene de kötü bence.
sorentonun sınıfındaki araclar arasında gercekten iyi bir yere sahip fakat bagaj kapagının tek parca olması tüketim ve yol tutuş problemlerinin oldugunu biliyorum.Eger karsılastırmayı freelender II de dahilse ilk tercih o olurdu buyuk bi ihtimalle cünkü freeII küçük bi range rover olmuş cıkmış...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
aslında bi karşılaştırma yoktu baştan ama madem iş oraya geldi jeep compass da war bu paralarao da çok hoşuma gidio bu aralar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)