arkadaslar merhaba nissan calısanı veya bayilerde tanıdığı olan varsa yardım rica ediyorum siyah benzinli sport paket juke arıyoruz izmir fiyatımız 43.750 yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
arkadaslar merhaba nissan calısanı veya bayilerde tanıdığı olan varsa yardım rica ediyorum siyah benzinli sport paket juke arıyoruz izmir fiyatımız 43.750 yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Ben busada sordum kırmızı varmıs duz vıtes 43500 dyo enson izmire teslim
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-yardimmm.html
şöyle bir konu vardı geçen gün.
araç bulduk fiyatda anlaşamadık
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Viper_aydın nickli arkadaş bana cok yardımcı oldu saolsun 50.500 aracı 48.600 verdi saolsun ama ordan almak bana 500-600 masrafı olur dıe ben sokede bulunca ordan alcam sokede 49.500 alıyorz nasıpse
şöyle bi gelişme oldu izmir bayisi ist gümrükde araç oldugunu gemıde ufak bi ciziği olduğunu uygun fiyata vermeyi teklif etti foto yolladı fotoda bellı olmuyor bişey bu araca nasıl bakabiliriz gümrüğe giren cıkan bakabilirmi nasıl yapılır
bursada var kırmızı
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
siyah arıyoruz
benzinli sportpack sanırım bende vardı yarın bı bakarımİDO kardesımıze vermek nasip olmadı kısmetse sana
![]()
arac 43.250 tl alınmısdır teşekkür ederim
tüm dostlata özellikle viper aydın kardeşime ilgilendi sağolsun çok teşekkür ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)