kardeş valla bizim kuzende sxie mi ne en ful olanından var 98 model 70000kmde. 2nci sahibiyiz. 50000km sini kuzen yaptı.çalıyorlar arabayı kapıyı açmak çocuk işi. şaseler çok güsüz vsvs.hiç bir şey demeden ben sana twingo 106 felan öneririm. bunlarda olmaz dersen mazda121 e bak derim. az piyasada ama olsun.. ha arabayı alıp çok binmeden satacaz deersen unoya birşey diyemem para ediyor araba![]()
micra uno twingo ka biraz üste cıkabilirse güzel secim olur veya swift![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
bulabilirseniz ford ka olabilir swift olabilir mazda 121 olabilir ef kasa civic olabilir
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
benim r9 pırotvey'i vereyim.ikinci sahibiyim 52.500 orjinal km'si paspasları bile orjinal değişen yok,boya yok
![]()
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
Arkadaşlar yorumar için herkese teşekkürler Uno almaya karar verdik![]()
araba sürmeyi falan öğrenicekse hidrolikli bişey bulun sonra kardeşiniz arabadan nefret etmesin.
taksi cıkması bi şahin doğan bulunur 6 liralara hidrolikli eğer şansız varsa taksiye girmemişide bulursunuz. şahin doğanda kendini geliştirirse şöförlüğü iyi olur benden sölemesi
uno falanda hidroliklisi iyidir
6 liraya micra varmı bilmiyorum eğer bulursanz oda iyidir![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şöförlük zayıfsa bencede uno 1.2 hem parçası ucuz hem az yakar hemde hemen bulabilirsin parçasını . Piyasasıda süper hemen al hemen satbu arada Ford ka Ve twingodan uzak dur
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)