Hatasız olan arabayı bir tek fabrikasından alabiliriz :D oda sıfır oluyo :D
Printable View
Hatasız olan arabayı bir tek fabrikasından alabiliriz :D oda sıfır oluyo :D
değişen olmasın motoru şanzumanı sağlam olsun...
genelde yanlış anlasılmış herkez nasıl araba alacagını yazmış hatasız nedir demıstm ben yani boyalı araba hatasız olabılırmı?
sahibi çok hassastır en ufak taş izinde çizikte boyatır arabasını ki böyle insanlarda var :D hatalı araba bence,yürüyeninde mekaniğinde devamlı yaptırdığın halde tekrar tekrar baş ağrıtan arabadır.Boyaydı kıldı tüydü bunlar gözü çeken unsurlar bence :)
benim arabam içi torpidosu tavan taban döşemesi koltukları yeterli seviyede temiz olsun.Motor mekanik düzgün olsun.şaseye direklere gelmeden ufak tefek kaza geçirsede önemi yok.Sonuçta burası istanbul :D
bence hatasız arabadan çok hatasız satıcı önemli.
heryeri macun, 213120938 parça değişenli, heryeri boyalı, motoru 3 kere değişmiş arabayı satarken sanki çok mühim biri ölmüş gibi yorumlar yapıp, aynı arabayı 2 ay sonra macun var alınmaz, komple boyalı alınmaz diye yorumlar yapan kişiden araba alınmazlar.
anlamadığım bir şey de kanka hadi bana mesaj yazın diye örgütleniyorlar mı yoksa herkes mi 3-5 ayda 180 derece dönüyo
x kişisi arabayı yaparken
yy'miz güzel olacak sıfır topladık bebekler bebeği
x kişisi arabayı satarken gelen yorumlar
-kanka kaç ay uğraştın bu fiyata satılır mı
-kanka kafayı mı yedin sen
-kanka manyakmısın daha iyisimi var
ve x kişisinin yorumlara cevabı
ekmeğe zam geldi satıyorum (ne kadar saçma dimi :))
-ha tamam o zaman haklısın
-boşver kanka daha iyisini yaparsın
x kişisi sattı ve sonraki yorumlar
araba nasıl?
-benim kanka topladı heryeri macun alınmaz
-pertten aldı benim kanka
yarası olan gocunur tabi :)
kimse kimsenın yorumuna bakıpta araba almıcak bu kadar basit arabayı övüyolar diye üstüne atlamıcak bakıcak görecek gösterecek binecek içine sinerse işine gelirse .
millet istedıgını kadar övsün sallamam hiç banada araba öneren cok şunun arabayı alsana şöyle bunun arabyı alsana böyle diye...
hatasız kul olmicağı gibi hatasız arabada yoktur bnce çok titiz biri sıfır arabada bile hata bulur istedikten sonra
Fabrikadan çıktığı gibi olan araçtır benim için.
Bir de hatasız deyip plaka saklayanlara hayret ediyorum.
Bizim Usta Mehmet Abinin Al Dediği Arabadır :D
Aynı Şu Şekil ; Mal Eyi Alıg Kafası Var :D
yazılanlardan sonra
bu olay herkese göre dğeişir kmine göre boya büyük sıkıntıdır kimine göre değildir... ama coğunluk boyayı önemsemiyor gibi gözüküyor
vtec de boya varsa srun yok yeterki değişen olmasın
ama araba 2008 civic se ooo bu arabanın 1 parça boyananı var diye hatalı sayılabilir
öyle yani...
hatasız araba dediğin 0 hali gibi düzgün duracak çalışacak ve gidecek... değişen boya motor yenilenmiş umrumda değil düzgün değişsin yeter.... ha ama ağır kazaları darbeleride olmıyacak... :D
"hata"nın tanımı kişiden kişiye göre değişir
birine göre boya (lokal de olsa) hatadır , birine göre değişen olması hatadır...
ama genel geçer birşey var ki , şase düzgünlüğü , kuleler ve motor sıhhati işin en olmazsa olmazlarıdır
sonrasında sayılabilecek boya-kaporta değişen-macun-iç mekan-incik boncuk vs. şeyler dediğim gibi tamamen kişiye ve alınacak arabaya göre şekillenir..
Zamlardan sonra az yakan araba hatasızdır )))
HATASIZ bir arabada boya olmayacak, boyanacak yer hiç olmayacak..
masrafsız olacak, muayenesi bile yeni olacak arkadaş...
Tavan, Ve Direklerde Sorun Yoksa, Bana Göre Hatasızdır. Boya vs önemli değil. 92 Model Araclardan Bahsediyoruz Bagzen, illaki boya istiycek bu araba ha bende boyanmıs ha karsı tarafta .