Printable View
TR deki her arabada bir hata olacaktır illaki bu yol şartlarında.
Motoru Sağlam Olsun,İçi De Düzgün Olsun Yeterli... Dışını Kendi Zevkime Göre Yavaş Yavaş Toplarım. En Azından Aldığım Arabadan Zevk Alırım ;)
Şimdi yeni moda lokal vernik atıldı, hay Allah'ım ya :D:D
aynen öyle lokal boya var bi gidiyon kapı degişmiş :)) bu arada degişmişken kasko varya bedava diye öteki kapıdada cizik vardı servis kıyak yaptı onuda degiştirdi :))) bide buluyolar sitelerden cizik bir kapı fota cekiyolar benim kapım bu böyledi diyolar
tebi bizde dünkü cocuguyuz ya yigcezz...
kaportasına cekiç degmesin :) dogrultma düzeltme olmasın.. motor saglıklı olsun da varsın komple boyalı olsun :)
boyasız araba hatasızdır ve motoru tıkır tıkır işleyen
Hatasız araba 0 arabadır.
Boya ya takılmam. Kule şase porya vs.. işlem görmemiş olsun. Motor ve yürüyende muayerse sıkıntı yok.
olmayan arabadır :)
yeni moda :) bakalım daha neler görücez
bana göre 1 parca boyası olan araba HATASIZ OLAMAZ .
EĞER 92 MODEL ARABADAN BAHSEDİYORSANIZ O ARABADA ZATEN HATASIZLIK ARANMAZ;)
sıfır arabalar bile bir sürü hatayla geliyor bence hatasız çok iddalı bi laf, hiçbir 2. el araba hatasız olamaz.
insanlarin boya takıntısı yüzünden, aracimin tavanindaki kuş boku yanığı ve ceviz büyüklüğündeki çukurla geziyorum.
nefret ediyorum ve daha ne kadar dayanacagimi bilmiyorum :)
boya olmayipta böle olmasi daha mi güzel acaba?
Hatasız araba içi dışı tertemiz olan gram boya olmayan ,sıfır arabaya hatasız denilir :)
Hatasız arabam oldu şükür olsun :)
benim hatasız anlayışım daha farklı.
arabanın mekaniğinde sıkındı olmicak içinde yırtık çatlak olmica.
eğerki çıtır kazaları olmuş ise tamirat yapılmıcak mialen çamurlukmu yamuldu düeltilmicek orj i ile değişicek
benim için hatasızlık macunsuzluktur kaportada.
değişen olayını anlamamışımdır.5 parça boyya var ama değişen yok:D:DD:
keşke değişseymiş.
adamın kolu bacağı kırılıo yeniden kaynıo ya arabanın çamurluk kırılsa ne olur.