User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
124 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Jumbo Car Care

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde hep arabasını seven temiz binmeyi seven insanlar gelmeyebilir. Gerçekten kirleten 3 ayda bir yıkatan çok kirli arabalarda olacak. Kendi arabanı yıkamak gibi düşünme.

Sana tavsiyem bir yıkamacıda 1 hafta eleman olarak çalışman

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jumbom birde dükkan kiran önemli bi unsur çünkü yıkamacılar kışın yıkamadan para kazanamıyor sonra kışın patlama.bi kaç yerle görüştüm kışın günde 5 araba bile yıkayamadığımız oluo ama bunları lastik ve cam filmi gibi unsurlarla kapatıyoruz dedi.herhangi bi avmde açman çok ii olur günlük en az 30 araba yıkarsın buda en kötü.ankarada bilkent tabanway günlk 75 in üstünde yıkıyormuş.hafta sonu 150.içdış 17 tl normal araç için.gelenlerin hepsi üst düzey araçlar bi gelen en az 30 tl harcıyor var sen hesapla karı.

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .........................

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence ps3 xbox forza gt5 falan koyma çünkü azçok çevren var sırf oraya oyun oynamaya gelecek bi ton adam olur( kusura bakmayın ama olur)

En önemlisi detaylara önem veren hoş görü ve anlayışlı güler yüzlü elamandır !

Değişik bi düşünceyle kandi malzemesini kedirip kendi yıkamasına izin vermek farklılık olur tabiki ücret vermek kaydıyla !(Yer müsayitse)

Bekleme salonunda lastikden janttan ve biraz abartalım v8 bir bloktan masalar yapa bilirsin lcd tv de drag drift ralli f1 gibi yarışları cd yazıp orada izlete bilirsin

Aparatif yiyecekler çay kahve makinası olması bence güzel olur veya nargile şahsen ben isterim.

Duvarlarda kaliteli bişekilde çerçevelanmiş güzide modifiyeli arabaları asamanda gayet güzel olur.

Ben şahsen bu şekilde bi yıkama olmasını çok isterdim.
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ............................

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ps3 falan arkaplanda olsun önce düzgün yıkamak önemli, bi ara detailing bölümünde konusu da vardı hayalinizdeki yıkama nasıl olmalı diye, fazlasıyla yazıyor orada cevaplar,

mesela şu günlerde adam gibi araba yıkayan bi tane yer bulamıyorum, bi yer vardı elemanları çıkardı , yeni elemanlar bi shitten anlamıyor bir daha götürmüyorum oraya, mesela biyer var adam kapı altlarına fırça atıyor istemiyorum diyorum, yok öyle daha iyi temizlenir diyor, ukalalık da müşterileri iter, şimdi arkadaşlarla aramızda konuşuyoruz biyer buldum süper yıkıyolar şurayı burayı da yıkıyorlar iyice kurulamadan bırakmıyorlar ve aynı parayı(10lira) alıyorlar muhabbeti dönüyor, haliyle hepimiz oraya gidiyoruz müşteri çekildiğinde, multimedya olayı sonra gelir bence , ps3 değil de ps2 konabilir, fazla ilgi çekmesin die ,yoksa serkan abinin dediği gibi gelen gitmez gelen gitmez, hatta yıkatmak için değil sırf oynamak için gelen bile olabilir, gel gör ki teknosaya sırf ps3 oynamak için gidenler bile var

ya da demo maç kuracaksın 5 dk sürecek ve oyun kapanacak ya da jetonlu sistem olabilir, bizim bi cafe öyleydi, 1 lira atıosun 15 dk oynuosun sonra ps3 kapatıo kendini böyle bişey de mantıklı olabilir, hem müşteri ps3 için gelir hem de ordan da çay paranı çıkarırsın , tabi çay kahve sıcak çikolata olan büyük makinalar var onlardan da olması kaydıyla ben bizim orda eskiden iyi yıkayan yıkamacıya her gün gider sırf o bekleme salonundaki rahatlığı, elemanların muhabbeti için arabamı yıkatırdım, oturur sohbet eder çayımı içer tvmi izler bi kaç saat sonra kalkardım, biyerde elemanlar arkadaşlık yapacak, gerçi senin müşterilerine yapacağın arkadaşlıktan şüphem yok zaten ortamın otomobilsever olduğundan herkesle fazlasıyla iyi anlaşabileceğini düşünüyorum,

zemininin çakıl, çimento gibi olmaması, kaymak gibi asfalt olması daha kaliteli olur, ve zeminini sürekli temiz tutarsan müşterilerin aklında soru işareti kalmaz, mesela asfalt yapmış adam ama asfalt toprak çamur dolu, arabayı geri alırken lastklere çamr geliyor toz toprak yapışıyor, araba temiz ama lastik altları beyaz gibi çok çirkin duruyor, tabi eğer kapalı dükkan içi yapacaksan bu paragraftaki söylediklerimi unut )

bundan sonrası allah bereket versin
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde hep arabasını seven temiz binmeyi seven insanlar gelmeyebilir. Gerçekten kirleten 3 ayda bir yıkatan çok kirli arabalarda olacak. Kendi arabanı yıkamak gibi düşünme.

Sana tavsiyem bir yıkamacıda 1 hafta eleman olarak çalışman
    gercekten öyle sanırım sende ofıs kurup işe karısmamazlık yapmıyacaksın sende direk yıkayıp işin basında olacaksın ? öyle bi arabalar geliyorkı ınan soguyorsun işten adam bildigin arabaya sıcmıs bebek bezlerı falan daha nelere maruz kalıyorsun

temiz bi arabayıda zevk alarak yıkıyorsun oda ayrı bı mevzu

cok paran olur hobı amaclı musterıde secersın eyvallah derimde işin ucunda ticaret varsa biraz daha düşün derim

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    editttt....

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomobil bile luks bir seyken "detayli temizlik ve bakimi" abes geliyor insanlarin kulagina. Bunu tabii ki otomobilin sevdalisi ses cikarmadan yaptirir ama kimsenin yapmaya ugrasmadigini da yap ve onyargisi olanlari da her cebe uygun temizleme secenekleriyle karsila derim. Yani 200 liralik komple bakimin da olsun, 500 liralik exclusive paketin de. Ben bu tip bir politika uygulardim evvela. Isin egitimi, malzeme, uygulama vb. bunlari soylemeye gerek yok...

Bu yerlerin musteri pörtfoyu genel olarak belli. Oraya gelen insanlar "kahveymiscesine" gelip hem arabalarini teslim etmeli, bu sirada da cok guzel muhabbet edebilmeli diger insanlarla. Sikintisini stresini bir kenara birakabilmeli.

Kaliteli; muzik, dekorasyon, oturma gruplari, servis ve satilik urunler olmali. Spesifik olarak temizlik urunleri degil, butik, giyim esyasi vb. de olmali bence. isin kulturunu olusturursun bu sekilde. Yerel toplanmalar vs...vs

Bir de isin gri tarafi var ki bu da her sey kaliteli olunca insanlarin cok ugramak istememesi. "bu yer bizi soyup sogana cevirir" psikolojisi her kulvarin musterisinde oldugundan isletmeciyi cikmaza sokuyor. Siz bu konuda dikkatli olun ve disaridan bakinca cok cok iddiali olmayan ama samimi bir yer oldugu hissini verecek gorunumde yaptirin mekani.
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok Saolun arkdaslar butun yorumlarınızı ıctenlıkle okuyorum. Cok guzel fıkırler ve gorusler var hepınıze cok tesekkur edıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .....................................

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    arkadaslar kari kiz resimlerini kaldirir misiniz lutfen
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar kari kiz resimlerini kaldirir misiniz lutfen
    ıyıde gozumuz gonlumuz acılıyo ne zararı varkı?

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    siteye is yerinden girenler de var, biz de isteriz gozumuz gonlumuz acilsin ama onun icin baska siteleri tavsiye ediyorum
    haberturk un super galerileri var
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siteye is yerinden girenler de var, biz de isteriz gozumuz gonlumuz acilsin ama onun icin baska siteleri tavsiye ediyorum
    haberturk un super galerileri var
    makarasındayım zaten sorun olucaksa nasıl kaldırıcaz? foto koymayı bılıorumda kaldırmayı bılmıyorum

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kucak ayrintilar buyuk farklar yaratir yıkanan arac sizin icinize sindigi surece kazanirsiniz iyi araba yıkayan yerler direk kulakdan kulaga yayiliyo genelde de iyi is yapıyolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide yer olarak sürekli faal olsun döngü olsun diyorsan oradakı iyi bi oto sanayi sitesinde ac dükkanı

BEmre0075 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lcd tv ps3 laptop internet nargılede olur kesınlıkle
    adam yıkama açıcak tunç int. cafe değil güzel kardeşim
    StorKFocus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BEmre0075 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam yıkama açıcak tunç int. cafe değil güzel kardeşim
    niye o ilginç kaplı camurluguna damlayan su tanecıklerını nargile keyfi ile izleme hazzını hangı kafede alacaksın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)