User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
52 sonuçtan 39 ile 52 arası

Konu: Revo Garantiyi Bozarmı :?

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyin, uzerine yazılan kalibrasyonların kaydını tutar, biz nasıl bu islerin oyununu biliyorsak artık servislerde bu islerin detaylarını biliyorlar. Eger motorla ilgili kol cıkarma, turbo patlatma vs tarzı durum olmazsa sorun yasamazsın ama bahane her zaman uretılır diyerek, gulu seven dikenine katlanır cumlesiyle sozlerimi bitiriyorum

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eminmisiniz peki görmeleri mümkün olmadığından yarın obursugun motor kırılsa ıncelemeye alırlarmı acaba sonucta 50 bg ıcın buyuk bır rısk almak soz konusu
    ilk bakımdan sonra 105lik Transportera yaptırmıstık ve surekli servise gitmesine ragmen kimse hiç bişey demedi. Hatta meraktan sordugumda da yazılım yapıldıgını direk olarak goremiyoruz anca özellikle incelenmesi lazım oyle cıkar denmişti serviste

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eminmisiniz peki görmeleri mümkün olmadığından yarın obursugun motor kırılsa ıncelemeye alırlarmı acaba sonucta 50 bg ıcın buyuk bır rısk almak soz konusu
    eminim bişey olmuyor revo olsun başka olsun anlamazlar.aracında sorun oldugunda orjinale geri çevirirsin bişey olmaz.işin garanti olur

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum bence bunu yaptırdığın yere sorsan cok daha iyi oLur.

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim mantığım olayı şöyle algılıyor,, sen revo yaptırdığın zaman servise gitmeye devam edebilirsin. Servisteki adamlar rutin bakımlarını yaparlarken sende çip var mı yok mu incelemez zaten. Servisini verir parasını alır. Ama sen motoru kırıp ( bir şekilde kırabilirsen. kıran duymadım gerçi ) 10 bin tl lik masrafla servise gidersen işte o zaman adamlar senin arabanın ıncığına cıncığına bakabilir. Garanti dışı bırakmak için yer arayabilir. Yazılım yapıldığını anlamaz diye birşey yok , anlar , mutlaka tespit eder. Bence buradaki kriter senin aracına açacağın masrafa bağlı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9800km de 2010 model a3 e yapıldı remap uygulaması.
    15 bin bakımına girdi.ondan sonra 17 binde yanlıs vites attıgımdan dolayı sübapları eğdim.orjinal map'e geri döndük.su anda serviste inş garantiye sokarlar.olay chiplik bi olay değil.kısaca şöyle anlatayım aracın basınc loguna bakıldıgı zaman stock scirocco 2000 mbar basıyorsa peak olarak revolusu atıyorum 2300 mbar basıyor.oradaki her adam hatta neredeyse hiç biri her araba kaç mbar basıyor ezbere bilemez.fakat bi sorun yasandıgında bu bilgileri yetkili mercilere gönderirler çıkarsa orada çıkar.o yüzden bi sıkıntıda orjinale dönersin.chipten dolayı garanti dışı kalmazsın.yine garanti dışı bırakabilirler fakat o da chipten dolayı olmaz için rahat olur.

hak_on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bsy sorucam scricco nun 100 km de yaktıgı benzin sarfiyatı nedir?chipten sonra sakin kullanımda nedir?cok merak ettim bunları yanıtlarsanız sevinirim.

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hak_on Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bsy sorucam scricco nun 100 km de yaktıgı benzin sarfiyatı nedir?chipten sonra sakin kullanımda nedir?cok merak ettim bunları yanıtlarsanız sevinirim.
    Revo yazılımdan sonra 5-6lt arasında gidiyor şehir dışında sakin kullanımda ( 90-100km arası sabit hızda ). Benim ortalamam 9-10lt arası idi ki benim araçta 19'' jantlar vardı ve sakin kullandığım söylenemezdi. Yazılımdan sonra eğer dikkatli kullanırsanız tüketim hissedilir şekilde düşüyor.
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben tüketiminden çok memnunum. Çip yok fakat eğer sürekli gazlamazsan ekonomik bir cihaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende yazılım yok, Ankara'da ortalama 7.7lt ile şehir içinde geziyodum, Kıbrıs'a geldim burda trafik inanılmaz şekilde var ve okul içindeki kasıslerden dolayı dur kalk cok yapıyorum 10lt-11lt arası degişiyo ortalama yakıtım. 3 kez uzun yol yaptım arabamla ortalama tüketim 5.4lt 6lt arası degiştir.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçtiğmiz sene arkadaşımın a4 e yazılım yaptırdık revo deil ama 120 hp den 220 hp ye çıktı bir seferinde yanlış vites atmaktan dolayı kapak eğildi standarta dönüp servise gitti hiçbişi anlayamadılar uzmanlar filan çağırdılar inceleme için garantiden paşa paşa yapıldı
    120 hp den 220 hp ye mi ? nasıl oluyor 100 hp lik artış sadece yazılımla. ? o turbo nun yazılımla basıncı kaç oldu 3 bar falan mı ?
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garantiyi deilde rocco sahiplerinin akıl sağlığını bozuyo galiba herkez muallakta yakalanırmıyım acaba die
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı flexamin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    120 hp den 220 hp ye mi ? nasıl oluyor 100 hp lik artış sadece yazılımla. ? o turbo nun yazılımla basıncı kaç oldu 3 bar falan mı ?
    Eski ve meşhur WV 1.8T motorunu yeni kasa Audi de 120 hp olarak bırakınca gelin biz size ABT chip satalım 80 hp versin diyorlar 4000 euro mu ne fiyatı. Makinada potansiyel var ama çok kısılmış olarak satılıyor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam hoş güzelde bence şu garanti bitmesine az bir süre kala yaptırın başınız ağrımasın
    ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)