User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
57 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: E46 330Ci vs 325Ci Fikirleriniz

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    328 motor olarak gerçekten çok iyi bir performans veriyo ama modeli düşük olduğundan km'sini düşük bulmak iyice imkansızlaşıyor

Bu konuda haklısın malesef.Yıla takılmadan düşük km bulmak mümkün.2 sene önce bi laci aldık arkadaşa 99 model 28 manuel

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam max 325 manuel kovalardım..
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben olsam max 325 manuel kovalardım..
    Haklısın, zaten 325 manuel de kovaladıklarım arasında

Batu-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2003 BMW 3 Serisi 3.25Ci 54.500 TL Sahibinden satılık ikinci el

Abi, araba abimin arabasıdır gerçekten temizdir yani abim açısından demiyorum gerçekten ilk sahibi'de temiz bakmış biz'de temiz bakıyoruz. araba 215Hp gücündedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında ben ilan'dan çok sizin fikirlerinizi istiyordum ama herkes ilan yollamaya başladı Bu ilana da daha önce bakmıştım, km'si yüksek olduğundan elemiştim batu kardeşim..

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok fikrim olmayan araçlar ama öncelikli olarak manuel yada smg vites bakın bence,üzerine biraz daha koyup e46 m3 almak da mantıklı aslında tabi onun da temizini bulmak ayrı bi zorluk..en sıkıntılı durum bu paranızın olup piyasada istediginiz gibi araba olmaması,umarım en kısa zamanda bulursunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GK007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok fikrim olmayan araçlar ama öncelikli olarak manuel yada smg vites bakın bence,üzerine biraz daha koyup e46 m3 almak da mantıklı aslında tabi onun da temizini bulmak ayrı bi zorluk..en sıkıntılı durum bu paranızın olup piyasada istediginiz gibi araba olmaması,umarım en kısa zamanda bulursunuz.
    Aynen öyle , parayı toparlasan araç olmaz araç bulursun 2 gün olmadan satılmış olur..

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    330 alana kadar m3 bencede daha mantıklı
    EkN garage

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer 330ci alacaksan max 55.000TL düşün. Üstünü verme. Bir arkadaşım almıştı 2002 senesinde sıfır olarak kosiflerden. Araba full + full dü. Yakıtı evet basarsan çok yakıyordu. Fakat sakin kullanımda gayet normal bir tüketimi vardı.

Yürürü de oldukça tatminkardı. Araba kendisini 140-150 den sonra gösteriyordu. Uzun yolda gerçekten çok konforlu ve keyifli bir araç. Çok hızlı sürelerde hiç şişmeden 260 km yi indiriyordu. ESP yi kapatınca düz kalkışta bile çok güzel kıç atıyordu alet. Frenleri 10 numaraydı. Gerçekten frenlerine hayran kalmıştık. İçinin işçiliğinin kalitesi, sürüş konforu ve zevki açısından bence oldukça keyifli bir araba 330ci.

Dediğim gibi 55000TL yi geçmemek kaydı ile kesinlikle alınabilir. M3 kadar olmasa da yürürü gayet tatminkardır. Yazılım egzoz takviyesi ile eminim 250 beygirleri rahat yakalarsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu da 330ci' ın her türlü hızlanış testi. 0-100km, 100km-240km ve 0-260km. Bence gayet başarılı.

Ben zamanında benim Clio RS ile yürümüştüm stock bi 330ci ile. Otobanda 120 den sonra bastığımızda 180 e kadar arka arkaya giderken 180 den sonra açıp gitmişti. Yani 330ci gitmiyor diyen arkadaşlar neye göre gitmiyor diyor onu da belirtirlerse daha doğru olur. Evet bir Kprolu typeR a göre gitmiyor olabilir. 400hp lik bir Subaruya göre de gitmiyor olabilir. Ama verdiği konfor, sürüş zevki, prestiji bence fazlasıyla yetiyor.

BORKED

YouTube - 330ci high speed

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda da Mazda RX8 ile karşılaştırması var. Drag yapıyorlar ve 100km ye kadar 3-4 boy arası net açıyor 330ci. Mazda RX8 de yabana atılmayacak bir makina

YouTube - Vergleich Mazda RX-8 vs. BMW 330 Ci: Verschiedene Coupé-Konzepte im Vergleich

Umut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana gore 3.30 almanin hicbir mantigi yok.
    Performans istiyorsan zikrettigin paralara M3 alirsin
    Gorunus donanim icin E46 alicam diyorsan 3.18 alirsin
    3.30 cok yakan ve yaktigi kadarda gitmeyen bir araba.
    Ayrica kilitli diferansiyeli olmamasida bana gore bir eksi.
    Onun icin 70.000 civarina M3 bakmak daha mantikli olur..

Hiç 330 kullandın mı merak ediyorum veya senn çok yakıyor anlayışınla benim çok yakıyor anlayışımız farklı biz 140.000 e kadar kullandık aracı sakin kullanımla 10.8 e kadar düşüyo ortalama tüketim...
    Hiç öyle korkulucak bir araba değil uzun yolda ise çekmeme gibi bir problemi olmadığından 6. viteste her yere gidebiliosun ve gerçekten 6 lı rakamlara indirebiliosun ortalamayı ist. ank. arası...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem m3 alsın demişssinizde eğer arabayı normal gunluk kullanıcaksa yada cok cok surat beklemıyorsa değmez..Neden diceksin aralarında ki parça fiyatları arasında cok fark var sadece m3'ün her parçasında soğuk damga ile m3 yazıyor diye sağlamlığı konusunda bir fark olduğunu düşünmüyorum,parçaların dediğim gibi 3,30 da atıorum alt takım 5k ise m3 10k kankacım..Yani gunluk sağa sola gidilicekse m3 e yazık olur..Kullanım sertliği açısından m3 le arasında inanılmaz fark var 3,30'un.3,30 Daha bir sehir içine uygun.Bizim gibi rahatsızlığı yoksa hiç gerek yok m3'e...

Arkadaşın sorularına gelirsek öle korktugunuz kadar yakmaz.Sağdan soldan duyma yok 600 700 yakıyor laflarına ınanmayın,dengesiz kullanılmadıktan sonra o kadar yaktırmassınız.Kullanımı güzel eğlenceli azıcık bir pilotajla eğlenceli olabilir.Donanımlarına göre mümkün olduğunda dolusunu almaya çalışın,bmw'de satarken doluluk önemli etken normal alıcalar için.Ben olsam otomatiğini alırdım satması daha kolay olur,Genelde düz şansımanlı bmw'lerin satışında galeriler bile otomatik olsa alırdık gibilerinden konuşuyorlar.Hem'de konforu otomatikte daha bir hissedilir şekilde olur.Parçası her yerde var sıkıntı yaşamassınız.Bir de gördüğüm kadarı ile km'ye takılmıssınız sanırım,güzel bakımları yapılmış aksatılmamış bmw veya mercedes'e hiç bir şey olmaz.Dün bir arkadaşımı özel servisten almaya gittim, 4,6is X 5 ilk sahibi her 10,000 de bir rötün bakımlarını yaptırıp binen bir 48 yasında bir adamın arabasını gördüm tam 320,000 km deydi ve sölediklerine göre abi ne motor yaptık ne bişi dediler tıkır tıkır çalışır bakımdan bakıma gelir ufak tefek sıkıntılarının dışında hiç bir şey olmadı dediler,gerçi araba işi birazda kısmet meselesi ama genel anlamda bakımı yapılmıs bır bmw ye bısı olucagını sanmam.Onun için referanslı araba almaya çalış bence...70,000km de serwis görmemiş düz gitmemiş 3,30 alıcagıma bakılmış,sevilmiş,ilgilenilmiş 150,000 km de 3,30 alırım daha iyi bence...Genel anlamda aklına takılan e46 için bişi sormak istersen yardımcı olmak isterim..Hee bu arada benzın konusunda yardımcı olabilmek,aklında canlardır diye;Erenköy apartmandan yol bilgisayarını sıfırlayıp bodruma gittim normal kullanım ile - aydın otobanda 270 gördüm,bodrum otelin önünde ortalamam 9,4 tü(M3)..Resimleri durması lazım.O 270'de görmesem süper gidiyodu zaten

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç 330 kullandın mı merak ediyorum veya senn çok yakıyor anlayışınla benim çok yakıyor anlayışımız farklı biz 140.000 e kadar kullandık aracı sakin kullanımla 10.8 e kadar düşüyo ortalama tüketim...
    Hiç öyle korkulucak bir araba değil uzun yolda ise çekmeme gibi bir problemi olmadığından 6. viteste her yere gidebiliosun ve gerçekten 6 lı rakamlara indirebiliosun ortalamayı ist. ank. arası...
    Sana gore az yakiyordur bana gore cok yakiyordur yazdigimi okursan yaktigi kadar gitmediginden bahsediyorum. Sen merak etme E46 serisinde 3.25 disinda hepsini kullandim bindim uzun sure kullanan arkadaslarim oldu M3 dahil. Onun icin neye gore gidip gitmedigini biliyorum. Bana gore yaktigi benzine gore gitmiyor sen istersen 2.0 litre ortalama ile gez farkedermi? İstanbul Ankara arasi konusucaksak 1 depo ile 950 km goren Cuprali arkadasimiz var ama bu arabanin sehir icinde sakin kullanimda bile
    50 kurus altina dusmedigi gercegini degistirmiyor anlayabildinmi?

Emre zaten bizim gibi dusunmeyen insanin M3 ile isi olmaz dedigin gibi sehir icinde daha rahatsiz bir araba ama ben su mantigi anlamiyorum sehir icinde kullanilicaksa zaten 3.30 almanin mantigida yok onun icin 3.18 dedim ve o paralari verdikten sonra M3 alan adam heralde bakim masraflarini oder diye dusunerek 3.30 almam M3 alirim dedim. Ama aralarinda daglar var bana gore 3.30 almak mantiksiz hele 70.000 e falan komik paralar.
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana gore az yakiyordur bana gore cok yakiyordur yazdigimi okursan yaktigi kadar gitmediginden bahsediyorum. Sen merak etme E46 serisinde 3.25 disinda hepsini kullandim bindim uzun sure kullanan arkadaslarim oldu M3 dahil. Onun icin neye gore gidip gitmedigini biliyorum. Bana gore yaktigi benzine gore gitmiyor sen istersen 2.0 litre ortalama ile gez farkedermi? İstanbul Ankara arasi konusucaksak 1 depo ile 950 km goren Cuprali arkadasimiz var ama bu arabanin sehir icinde sakin kullanimda bile
    50 kurus altina dusmedigi gercegini degistirmiyor anlayabildinmi?
    Sen yaktığı kadar gitmediğini düşünüyorsun ben gittiğini düşünüyorum ANLADIM!!!!

Konu nerden cupraya geldi öle bi şeçenek mi vardı arkadaşın alıcakları arasında????

Sen ANLAYABİLDİN Mİ????
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen yaktığı kadar gitmediğini düşünüyorsun ben gittiğini düşünüyorum ANLADIM!!!!

Konu nerden cupraya geldi öle bi şeçenek mi vardı arkadaşın alıcakları arasında????

Sen ANLAYABİLDİN Mİ????
    Ne zirvaliyorsun sen sabah sabah? Bana caps acik unlemli falan yazma !
    Senin gittigini zannettigin arabanin parasina 2 kati giden var yaktigi benzinide hakediyor yorum yazmis olmak icin bos bos konusmayin
    Konu cupraya gelmedi algida probleminmi var kalkmisin burda 3.30 ile 10 litre yaktim diyorsun sen istersen 2 litre yak neyi degistiriyor senin yazini gorup 3.30 cok az yakiyor bide cok hizliymismi diyelim? Bana 3.30 kullandinmi diyene kadar git biraz hizli arabalara binde ondan sonra yaktigina gore gidiyor diye ahkam kes
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BoraRs ve Xdream yorumlarınız çok işimi gördü ve beni biraz rahatlattı, şimdi konu benzine sapmasın benim benzinle pek fazla bir problemim yok. 330 yada 325 düşündükten sonra vergi problemini bende biliyorum bunu ben bilerek bu konuyu açıyorum , sizin fikirlerinizi duymak istiyorum polamik yaratmayalım

M3 almak istemiyorum çünkü günlük kullanıcağım bir araba olucak sürekli her yere oraya buraya giderken m3 ile gitmek istemiyorum ve ayrıca 320 alıp tüplemek bana çok mantıksız geliyor.Km konusuna fazla takıldığım doğru; bizdede 430bin kmye gelmiş bir 200E mercedes'imiz var bu arada tam proje arabası olucak bir araba benzinli tüp hiç takılmadı

sormak istediğim bikaç soru olucak mesela 330u aldım mevcut stock halinden sonra yapılacak modifikasyonlarla yazılım,egzoz gibi fazla abartıya kaçmadan tabi, ne kadar düzeyde bir performans yakalanıyor? Ayrıca arabadanın kilitli difransiyel olmaması büyük bir sorun oluşturur mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne zirvaliyorsun sen sabah sabah? Bana caps acik unlemli falan yazma !
    Senin gittigini zannettigin arabanin parasina 2 kati giden var yaktigi benzinide hakediyor yorum yazmis olmak icin bos bos konusmayin
    Konu cupraya gelmedi algida probleminmi var kalkmisin burda 3.30 ile 10 litre yaktim diyorsun sen istersen 2 litre yak neyi degistiriyor senin yazini gorup 3.30 cok az yakiyor bide cok hizliymismi diyelim? Bana 3.30 kullandinmi diyene kadar git biraz hizli arabalara binde ondan sonra yaktigina gore gidiyor diye ahkam kes
    Önce adam akıllı konuşmayı öğreniceksin düşünüp öyle yazıcaksın sonuçta herkesin okuduğu herkesin fikirlerini sölediği bi platformda yazıyoruz.
    Kaç yaşındasın bilmiorum ama büyü biraz sidik yarıştırma yaşım geçti benim...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorularına bildiğim kadar cevap veriyim belki benden daha bilgili kullanılar vardır konuya yazıcaklardır.Kilitli difransiyel hakkında bir şey bilemicem çünkü ben m3 le yanlayıp yunlamadığım için bende dsc devamlı açık yanlıcak olsam m3 almazdım,parayı o kdr kolay kazanmıyorum 200sx veya s2000 alırdım.(şahsi düşüncem)yazılım egsoz gibi şeylerlede arabayı çok azda olsa rahatlatırsın ama bugun 3.30 olsa öle egsoz filanda yapmam açıkçası bi honda gibi öle aaam şaaam güzel bir sesi yok bence kendi 6 silindirin vermiş olduğu ses güzel bence...ayrıca konuda ki tartısma biraz sizin eksik yönlendirmenize kaldı.Yani arabadan ne beklıorsunuz gitmesini beklıorsunuz konformu beklıorsunuz özellikmi beklıorsunuz...Buyuk motor olsun rahat yanlıcammı dıyorsunuz bunları sölerseniz..Daha kolay yardımcı olabilriz.Mesela gitmesinin çok bir önemi yok zaten aaam şaaam gitmıor derseniz bu 3,30 a bulaşmanın hiç bir anlamı yok dicek...Konfor deseniz dediğimiz gibi 3,18dede aynısı var zaten..

Hee gitsin derseniz 70,000 lirayı gözden çıkarttıysanız cemin dediği yere gelicek o kdr parayı
    m3 e werırsiniz en azından gider en azından görüntü olarakta bir adım önde olmuş olursunuz..

bence 3,25 cabrıo alın hardtoplu en guzeli o otomatik mis,konforlu yazın ustunude açarsınız bir çok arabadanda ii gider rollinge draga gelmez ama şehir içinde üzmez sizi..

ben kendi kardeşime al dıyorum eskide abi diyip almıyor alsa yazın m3 e binmem..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)