akşam akşam hiç gülücegim yoktu :D sir yazıları cok bozmuş :D jant istiyo araba ahzuahuzhazuhauzhauz
Printable View
akşam akşam hiç gülücegim yoktu :D sir yazıları cok bozmuş :D jant istiyo araba ahzuahuzhazuhauzhauz
olaya bak ya :D
:) :) valla güldüm ya :) :) takmamak lazım böyle insanları.Başkalarının sırtından prim yapmaktan hoşlanan tipler :)
adam hakı beyler jant istiyor:D:D
arabada bişey göremiyorum kaputu açmiş belli bişey var motorda :D
çocuğun profiline baktım böyle paylaşımlar yapıyor sureklı kendı arabası olarak tanıtmamış bence sorduğundada sadece beğendiğim için ekledim diycektir eminim :p
ama zaten bir foruma paylaşım sitesine aracının resimlerini paylaşıyorsan ve altına veya resmin üzerine belirtici bişey eklemediysen logo v.s izinsiz kullanılamaz diye yazmadıysan böyle şeylere hazır olmalısın benim kendi görüşüm
mause team ne yahu?mouse olmasın o?:D
ezik team :D
elin seyiyle gerdeğe bayılıyor millet :D
üye araçları diye ayrı başlık var forumda sanırım .. bunlar hertürlü aracın resmini bulup paylaşıyorlar .. EKE 30 dan KUK cupra ya ne bilim forumda ne kadar araba varsa forumda var biraz bakındım :D fakat bu saydığım araçlar üye araçlarında değil zaten .. genede insan kendi aracını böyle görünce ileri geri yorumları okuyuncada hoşlanmıyor tabi .. çok da takmamak lazım .. sonuçta internete resim yükleyince bir yerlere isteğimiz dışında görünüceği aşikar..
Abi aracına jant koy bak beğenmemişler olmamış lütfen :D
sikinti yapmaya degmez bence :D
http://www.izmirtuning.com/forum/hon...si-t25877.html
ramonun araçta aslında onun değilmiş :)
Arkadaşlar benim araçlardan bir tanesi daha. ne ara fotografını çektiniz olm. bende herkesten saklıyodum. açığa çıktı artık. satayım bari hemen :P
hemen böyle bir yorum gelmiş :D
S€RK@N
Tuner
S€RK@N - ait Avatar
İsim: SERKAN
Otomobili: SUBARU Impreza
Meslek: matbaa grafik
Okul: B.E.M.L
Kan Grubu: A RH+
S€RK@N is on a distinguished road
Tesekkür: 270
218 Mesajina 257 Tesekkür Aldi
Tanımlı Ce: HONDA cıvıc 1.6 si
turbosu yok bunun at çöpe
Turbosu yok atılması lazım çöpe :D
hemen hepimizin araçları var zaten orda .. :D
korkmayın bence, noterde satış vermedikten sonra sorun yok:D
reklamında iyisi kötüsü olmaz:p
liselilerrrrrr :D
o site cocukların eline kalmış bellii...kafana takma kardesım yaaa..
samet, şahsi görüşüm aracın geyat güzel ancak benim beğenmem onlarında beğeneceği anlamına gelmez, zevk renk meselesi knka, ancak jant konusunda haklılar :D
bunun dışında nitekim sinir bozucu olabiliryor evet :D
milletin arabasıyla hava atıyosunuz burda uzatmayın artık:D
kullanıcı 'anıl' olan eleman
Ramazan abi'nin aracı kendisinde bunun harici vti ve mk1 golf ü var
ve kendi modifiyesini kendi yapıyor..
o yüzden emeğine sağlık......
demiş burayada üye olduğu aşikar :D
o değilde biri, araç güzel yıkanmış temiz duruyor demiş auhaeuhuah :hahaha:
resmen forumda fotoğraf bırakmamışlar :) sadece senin araban değil walla ne varsa almışlar
SUS Type-R ında konusu var ahahah :D
http://www.izmirtuning.com/forum/susr-34-t26007.html
Bence çocuk sadece fotolarını paylaşmış.
benim aracım falan filan diye birşey göremedim ben.Diğer üyeler onun sanmıs olabilir
zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... rnz içinde benim alet demiş doğrudur çocuga sattımm:D
benim hayalim buna yakın ama farklılıklar var mesela arka taraf kalkık olucak önde kalın lastik (drag) arkada stepne lastikleri olucak ön taraf yere basık olucak sağ far olmucak turbo ve blow off olucak içerdeki sürücü koltuğu hariç her şey sökülecek ve sebring egzost takılıacak güzel paylaşım için sağol
vay anasını fanteziye gel.
bu kadar abartılacak bi durum göremedim.. aracının fotoğraflarını sağda solda paylaşılmasını istemeyen sanal ortamda yayınlamaz fotoları.. google dan da arayıp bulsalar fotoların üzerinde shopla oynansa araç sahipleri ona da kızar herhalde ne hale sokmuş aracımı die.. Liselilerin can sıkıntısına denk gelinmiş 3-5 foto işte, gülüp geçmek lazım..
Biraz foruma baktim da,vatandasin biri "Kayseri'nin en SIKI aletleri" diye konu acmis.Uzerinde durmayin,coluk cocuk icin asabinizi bozmayin.
yorumlara gel ya
SUS'R 34 ün konusundan.
''OLDU BİTTİ KANIM ISINMADI ŞU ARABAYA...;)''
''bende R 34 yazısını görünce off dedimama hondaymış :):)
buda fenamış ama tabiki r34 fem fena :)''
''benim yorumu kim sildi ya ''
''veya neden sildi ''
''berkan abi al bi type rda kanın ısınmasın yine ''
uh yeter daha fazla dayanamıcam :Dabi hiç takmayın ya yalnız değilsiniz sitedeki bütün arabaların orda konusu var :D
Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa http://www.hizliupload.com/img/polisqzq.gif :hehe: :hehe:
musti3516 : "benim yorumu kim sildi yaaa" UAHSDFUASDUF
Çoluk çocuk yapacak bişey yok. Ama yorumlar iyiymiş. :D
beyler öyle demeyin bu adamlar bilir kişi olmalı :D
Hala pis ( paylaşım için sağol ) yazılan bi forumdan ne bekliyoruz ki resimde alıp çalarlar herşeyide yaparlar :)
adam amerika asıgı beylerrrr..Alıntı:
valla amerikayı bu yüzden seviyorum...
adamlar koyuyor cebine 1000 Dolar 100 dolar a gidip hurda kasa alıyor 100 dolara boyatıyor toplatıyor 300 dolar a döşüyor 500 e de motor takıyor
araç bir çıkıyor garajdan 68 camarrro :S orada yada japonyada yaşamak vardı beee...
techturkey üye araçları oraya kopyalanmış ve o kadar gıcık o kadar uyuz bir siteki :S çıldırmamak elde degil sabahsabah
resimlere sahiplenen olmamışki... resimler güzel diye paylaşmışlar...
benim arabayı kopyalamış olamazlar dimi? soncda şahinciyiz :D :D izmire gideriz eğer kopyalndıysa bunu yapamazlar :D :D :p