bu da benimki :)
http://www.izmirtuning.com/forum/leo...fr-t22922.html
Printable View
bu da benimki :)
http://www.izmirtuning.com/forum/leo...fr-t22922.html
Siz suna bakın asıl adamları gecmiştim içleirnde fena yara kalmış ahahaha :) sonrada bana Kadir abinini rs ıle gıder yaptılar zuahha a:D
Türkiyenin Renault Kulübü |Renault Türkiye | Renault Fan Kulübü |RCT | RenaultfunClub | Renault Forum |Renault Destek | Renault |
benim arabanın resimleri de var.. Forumlardan izin almadan resim çalıp (direkt linki alıyorlar) kendi sitelerinde yayınlıyorlar.
O gün bu gündür photobucket hesabıma yüklüyorum fotografları. Böyle bir yerde çıktığında anında adres değiştiriyorum fotografın, açtıkları konu pert oluyor :)
Neden takılıyorsunuzki böyle şeylere. Benim mesajlarımın alıntı yapılıp yayınlandığı bir sürü site var. Keza bir ara Toyota Corolla mercek montajı yazdığımda kendi mesajımı ömrü hayatımda adını bile duymadığım kafadan 20 tane falan sitede görebiliyordum. Nazik olanlar benim nick imi ekliyordu. Bazıları ise ben yaptım falan yazıyordu. Hiçbirisine tepki gösterme ihtiyacı bile hissetmedim. Boşverin. Sonuçta amaç paylaşımsa ve foto internete bir şekilde düştüyse zaten bir milyon tane yerde paylaşılır. Benim eski arabanın sahibinden.com da ilanı vardı. Ama benim haberim yoktu. Adam benim otoparkta çektiğim resimleri ekleyip ilan vermiş. Beni tanıyanlar arayıp arabayı satıyormuşsun diyordu. Cevap vermekten gına gelmişti artık. Herkes yapıyor bu alıntı işlerini. Ulusal yayın yapan gazeteler bile. Amerikan konsolosluğuna saldırımı ne olmuştu. Adamlar beyaz focumu ne kullanmışlar. Hürriyet gazetedesinin web sitesinde editör öküzler bizim forumdaki bir fotoğrafı alıp kullanmışlardı. Plakasını falan bile silmemişlerdi. Fotoyu çeken ben olduğum için doğal olarak orjininide biliyordum.. Kurumsal kişiliğe sahip olması gereken yerler bile bu tip öküzlükleri pervasızca yaptıktan sonra liseli bebeler hayli hayli yapar..
Bu forumdaki arkadaşları tanımıyorum ama tanışmak isterdim. Belli ki eğlenceli tipler. Canı sıkılmaz insanın.. :)
bunları tanıyan varmı diye sorulmuş, illaki bi sürü bilgiye ulaşılmıştır 5 sayfa oldu konu, bulundumu çocuklar, son durum nedir? :D
Birşey daha eklemek istiyorum.
İzmir'de "Cumhuriyet Konvoyu" adı altında yapılan etkinliğe destek veren gruplardan biri bunlar idi.Desteklerini konvoya katılarak değil mekanda oturup içki içerek verdiler..
izmirin barzoları :D kuzn tkma byle gereksz insnları si yı çekemiolar =)
çakma tech :D