o site cocukların eline kalmış bellii...kafana takma kardesım yaaa..
o site cocukların eline kalmış bellii...kafana takma kardesım yaaa..
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
samet, şahsi görüşüm aracın geyat güzel ancak benim beğenmem onlarında beğeneceği anlamına gelmez, zevk renk meselesi knka, ancak jant konusunda haklılar
bunun dışında nitekim sinir bozucu olabiliryor evet![]()
milletin arabasıyla hava atıyosunuz burda uzatmayın artık![]()
kullanıcı 'anıl' olan eleman
Ramazan abi'nin aracı kendisinde bunun harici vti ve mk1 golf ü var
ve kendi modifiyesini kendi yapıyor..
o yüzden emeğine sağlık......
demiş burayada üye olduğu aşikar![]()
SUS Type-R ında konusu var ahahah
http://www.izmirtuning.com/forum/susr-34-t26007.html
Bence çocuk sadece fotolarını paylaşmış.
benim aracım falan filan diye birşey göremedim ben.Diğer üyeler onun sanmıs olabilir
benim hayalim buna yakın ama farklılıklar var mesela arka taraf kalkık olucak önde kalın lastik (drag) arkada stepne lastikleri olucak ön taraf yere basık olucak sağ far olmucak turbo ve blow off olucak içerdeki sürücü koltuğu hariç her şey sökülecek ve sebring egzost takılıacak güzel paylaşım için sağol
vay anasını fanteziye gel.
bu kadar abartılacak bi durum göremedim.. aracının fotoğraflarını sağda solda paylaşılmasını istemeyen sanal ortamda yayınlamaz fotoları.. google dan da arayıp bulsalar fotoların üzerinde shopla oynansa araç sahipleri ona da kızar herhalde ne hale sokmuş aracımı die.. Liselilerin can sıkıntısına denk gelinmiş 3-5 foto işte, gülüp geçmek lazım..
Biraz foruma baktim da,vatandasin biri "Kayseri'nin en SIKI aletleri" diye konu acmis.Uzerinde durmayin,coluk cocuk icin asabinizi bozmayin.
yorumlara gel ya
SUS'R 34 ün konusundan.
''OLDU BİTTİ KANIM ISINMADI ŞU ARABAYA...''
''bende R 34 yazısını görünce off dedimama hondaymış
buda fenamış ama tabiki r34 fem fena''
''benim yorumu kim sildi ya ''
''veya neden sildi ''
''berkan abi al bi type rda kanın ısınmasın yine ''
uh yeter daha fazla dayanamıcamabi hiç takmayın ya yalnız değilsiniz sitedeki bütün arabaların orda konusu var
Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
musti3516 : "benim yorumu kim sildi yaaa" UAHSDFUASDUF
Çoluk çocuk yapacak bişey yok. Ama yorumlar iyiymiş.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Hala pis ( paylaşım için sağol ) yazılan bi forumdan ne bekliyoruz ki resimde alıp çalarlar herşeyide yaparlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)