....................
....................
garanti dışı bırakmak için en ufak civatayı bile sebep gösteren zihniyet olduktan snr bozması muhtemeldır.
Revo garantiyi bozmaz anlamadıkları sürece ama yazılım vs güncelleme yaparlarsa revo uçar haberin olsun![]()
EMC
....................
revonun yanında belli bir ücret ödeyerek orjinal yazılıma istediğinde geçiş yapabildiğin bir alet veriyorlar. + olarak revonun serviste anlaşılması loglar incelenmedikçe zor
revo+filtre+komple egzoz+sprint booster+short shift+coilover+EBC li bir scirocco hala garantide![]()
....................
garanti olayı tamamen gittiğin servisin insiyatifinde garantiden çıkar veya çıkmaz demek yanlış olur bence![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yazılım garantiyi bozmaz çünkü göremiyorlar.
İş ciddiye binerde garantilik bir durumun olursa yazılımı orjinale çevirir öyle gidersin servise.
Aynı şekilde egzoz içinde geçerli. Eğer gittiğin serviste gıcıklaşıpta bu araçta daha önceden egzoz vardı o sebepten olmuş diyecek birisi yoksa zaten acil durumda egzozunuda standarta çevirirsin. Ben kendi aracım için yağımı bujimi götürüyordum yetkili servise, garanti zamanında benim götürdüklerimi taktılar ve garanti bozuldu diye imza aldılar bende imzalarken şanzumanda bir problem olurda bujidenmiş derseniz çok eğleniriz demiştim..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
....................
....................
....................
hiç bişey olmaz diyorsunuzda arkadaşlar bir risk yok mu yinede ortada?
serviste bıdı bıdı yapmaları yüksek ihtimal herhangi bir motor sorununda bence aa yazılım varmış diye.
TR de durum böyle bence..
....................
iyi güzel deniyorda hemen bir soru iliştiriyim arkasına loglara bakarsa diyosunuz anca peki chipi yaptın orjinale cevirdin e bu loglarda yazmıcakmı beyinle oynaşıldığı![]()
1881 - 193∞
revonun özelliği zaten serviste görünmemesi,
eğer yeterince uyanık bir çalışan çıkıpta boost loguna falan bakmazsa anlayamazlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)