kasayı nerde kestiriyorsunuz ve pleksi camı nerde kaça temin ediyorsunuz bu arada?
kasayı nerde kestiriyorsunuz ve pleksi camı nerde kaça temin ediyorsunuz bu arada?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
yurttaki en yakın arkadaşımbeni hiç yarı yolda bırakmaz samsung nc10 win7 1gb ram 250 gb hardisk logitech bluetooth mause
![]()
Çok iddaa lı olmasada buda benım kasanın içi..
2003 ten bu yana beraberizz..
![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
valla bilgisayarcımı geçen gün aradım
kendisindede c200 amg var kendisi tuning işinide sever.işyerindeydim aradım ''usta dedim bnm makina yıkılıyor onu evden al makina yürüsün parası neyse verelim ''dedim1000lira para verdim .ondan öncede kaliteli bikaç parça almıstım.suan tek sıkıntım ilk çalıştıgında fan sesi geliyor rahatsız edici bi şekilde ona bi ayar verdiricem
![]()
sizin kadar anlamıyorum ama mrk ettim bugün herbişeyini ögrencem böyle bi kasa yapıcam
dragon07
bulletten bakarken yazıvermişim![]()
muhtemelen işlemci sogutucusundandır o ses.sessiz fanlı olanlardan bi tane alırsan sorun ortadan kalkar sanırım
![]()
yeni takılanlar
noctua işlemci sogutucusu
2gb 1066 mhz ram
2 adet coolermaster florasan ampul
3 adet xigmatek beyaz led fan
1 tb samsung hard disk
kablolar iyice toparlandı.kasa mat siyaha boyandı.sıra geldi yan kapagı kestirip akrilik seffaf pencere takmaya![]()
anakart ddr2 galiba?
işlemcin ne bilmiyorumda o güzel soğutucudan sonra overclock farzdır yani.![]()
evet ddr 2 64 bit e yukselttim işletim sistemini.eed overclock olayınada ufaktan giricem su an 30 derece civarlarında işlemci yukte 40 derece.overclocktan sonra noolcak bakalım
![]()
Axle 9600 GT 100 derecede son yok![]()
sonrasında ekran görüntüsü gitti. Ekran kartı kendini kapattı fan durmuş abi ben napıyım?
En son e6420 core2duo ile 2.13'den 3.6'ya çıktım.Ramlar dandik o yüzden fazlada zorlamak istemiyorum.
Konuyu hortlatim biraz.Üzülerek sattığım son kasamdı.
![]()
benim pc çok enteresan yaa komple siyaha boyadım bembeyaz bilgisayarıee dedik tebdili mekanda ferahlık wardır
ama çok uğraştırdı beni yaa
kaputun altında pek bişi yok şaka makinası gibi
![]()
artık çok huzurluyum para harcamıyorum boyle şeylere![]()
sanırım 27inc imac alarak son noktayı koyucam![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)