CLK270CDI var bitane ilanlarda 68.000tl civarı bence bakabilirsin ona..Ya da Güçlü Suv'lara bak ML400CDI-Discovery TD5 v.s![]()
CLK270CDI var bitane ilanlarda 68.000tl civarı bence bakabilirsin ona..Ya da Güçlü Suv'lara bak ML400CDI-Discovery TD5 v.s![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Hadi birazda böyle bişeye binek
2004 Mercedes - Benz C 220 CDI Avantgarde 62.000 TL Galeriden satılık ikinci el
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Emre,Golf 1.4 TSİ alabilirsin.
Yapılan işlemlerle 240 Hp'lere kadar çıkabiliyosun
2008 Volkswagen Golf 1.4 TSI Comfortline 37.500 TL Sahibinden satılık ikinci el king
Bunun gibi.
Buda forumdan bi arkadaşın.
Yaşa göre ağır kaçar belki ama german yapmalık bmw 7 serisi dizel olabilir..
745iler var o fiyata ama dizel varmı bilmiyorum.
Yada;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37449693/detay
Yada;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35898896/detay
2007 Volvo S60 2.4 D5 Sport 56.000 TL Galeriden satılık ikinci el Olabilir mesela 185 hp+remap ile güzlde olur![]()
aynen alper aynı kasa hafif makyaj sen dünya para var 25 liralik arabayla aynı dursun o yönü çok kötü.
SAAB çok güzel ama zaten bende CADİLLAC BLS var aynı özelliklere sahip içi falan aynı çok az farklılıkları var aynı bandta üretilmiş bir araç saab ile her yerinde zaten saab yazısı görmek mümkün.
bu bana yakışırmı yani faruk sen görürsün olum sana ne yapıyorum.
CLK 270 CDİ 1. tercihim şuanda en mantıklısı o duruyor bakmaya devam ediyorum çok çok iyi fikirler geliyor herkesin fikri zevki ortaya çıkıyor hepinizin spor otomobili var ama aslında bu rakama hepiniz rahat orta lüks bir dizel istiyorsunuz.![]()
verdiginiz ayrıntılara gore geriye tek audi kalıyo. a4 guzel bi tercih olabilir. tabı mercedes te olur.
makyajlı e90 ların piyasasını bilmiyorum ama eger olursa tek gecerım.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
haklısın emre pardon
Gözden kaçırmışız olur böyle şeyler
2004 Mercedes - Benz C 220 CDI Avantgarde 62.000 TL Galeriden satılık ikinci el![]()
gel beraber yapalım. jetta dızel dsg 140hp 2.0 golf dsg 2.0 140hp tdi leon fr dsg 170h dsg golf gti 200hp dsg leon fr dsg 200hp sec begen al fena kararsızım. dızelden vazgecersek opsıyon sunuyorum e46 m3 350z e39m5 ya da TYPE-R![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
65.000 liranın 50.000 ine e39m5 alınır geri kalanıda benzine yatırılır..... nasıl fikir
e39 m5 motoru değilki dizel
ama ne yapalım seside kendiside çok güzel
yaparsın supercharger ohh miss
ondan sonra type-r babacığına gel![]()
mb clk olabilir dizel veya volvo c70 coupe ,saab 9.3 cabrio vs olabilir farklı performanslı dizel alternatifi olarak![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
sanki clk ya binmedinC seni bi süre mutlu eder veya bekle gc8 binersin
![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)