cheats angry birds hallowen diye yazıyo kanka.. free![]()
Lanet olası filmgaliba 10 yaşında bile değildim o zamanlar.. Filmin sonunda "piç kurusu" diyordu ağzında patlatınca mı ne bombayı.. ilk "ağır" küfürümü o yaşıma göre oradan öğrenmiştim.. ablam bir kere çok sinirlendirdi ve ağlayarak piç kurusu diye bağırdım.. piç ne demekti bilmiyordum ki
![]()
şimdi düşündükçe kötü oluyorum valla bi gidip sarılayım ablama ya
![]()
Bu tip durumlar için ne olur ne olmaz limitsiz max 500 TL limit olan kartlar tercih etmeye özen göstermek gerekli ben satın alıyorum sorun yok jb de yapabilirsin abartılıcak birşey değil servisin keyfine kalmış garanti kapsamı.
Panoramatic is the best![]()
euaheuah
bu arada appstore'a kayıt olurken ztn kart no'nu vs gırıyosun..Bı sorun olcagını sanmıyorum..Bıcok kısıdede olmamıstır dıye tahmın edıyorum.
- K -
________
Dr.Ecu
Bilemicem o kadarını![]()
ayarlar
Store
Kimliği göster de..
illaki girmişindir ya :S
- K -
________
Dr.Ecu
iPhone 4 için Genel bilgi amaçlı çok güzel link ben girdim inceliyorum
◄★ IPHONE 4 | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★►
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
SMS için Heywire programı var ücretsizmsj ı alan kişinin üye olması gerekmiyor. Ayrıca bu program ile yurt dışına da ücretsiz msj gönderiliyor.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
4.2 ye gecıyımmı gecmıyımmı 4.0 dayım şuan backup alıp updatelersem rehber fılan gitmez dimi bikere basıma geldide![]()
İlker G.
Çok sağolun sayenizde yeni app lerim oldu ( free )
Dou abi gibi bende kk konusunda kararsızdım bilgilenmiş oldum teşekkürler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)