theme hospital yagorunmez adamlar fılan
orjinal cdsi vardı ama kimbilir nerededir suan
http://www.abandonware-france.org/lt...=714&fic=liens
surda ındırme lınkı var ama ındırııyorum bakalım yuklencekmı![]()
theme hospital yagorunmez adamlar fılan
orjinal cdsi vardı ama kimbilir nerededir suan
http://www.abandonware-france.org/lt...=714&fic=liens
surda ındırme lınkı var ama ındırııyorum bakalım yuklencekmı![]()
İlker G.
theme hospital +1 olcak az kaldı
itiraf ediyorum parada sıkıntısı varken ilk bölümlerde görünmezliğe çare olmamasına rağmen para kazandırsınlar diye ilaç içmeye gönderiyorum ! nede olsa öldemeyi yaptıktan sonra ölüyorlar sıkıntı yok !
!KO ve yardımlarında dolayı darkred saolun![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
dun aksam oynadim
YouTube - C64 Longplay - The Way Of The Exploding Fist (HQ)
Experience is what you get when you don't get what you want.
Kingpin'de güzeldi.. geçelerde kurup tekrar bitirdim eski oyunları oynaması çok daha zevkli geliyor bana.
Çok iyiydi benim için çok uzun uğraşlar sonunda bitirebilmiştik abimle.Hala durur orjinal 6CD idi.
Vazgeçilmez bir oyundu.Sonu çok ürkütücüydü.
Ve Black Dahlia,müthiş zeka istiyen bir oyundu saatlerce kafa yorardık.
Hayatımda ilk ve tek oynadığım futbol oyunuydu,müziklerine hastaydım hala da öyle bu oyundan sonra bir daha fifa veya pes oynamadım
Ve tabi,MM,NFS,Worms,Quake2-3,Hitman,Race TOCA,HalfLife gibi gibi şimdi eskisi kadar tad vermiyor oyunlar,
Serdar TURGUT
sega rally
mdk
hitman
street legal
www.egeturbo.com
Turbo asker
@ SPEEDMAN
Kardeşim byzantıne in CD leri elinde duruyorsa bana sadece 6.CD yi cekip yollarmısın yıllardır ara ara yükler oynarım ama son CD deki problemden dolayı bitiremedim![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
tabi inşallah bulurum yatağın altındaydı
deli yanlız sonu tavsiye ederim,bulayım yarın burdan paslaşırız veya msn'e eklersin beni![]()
Serdar TURGUT
rica ederim ne demek.
bir ara sanitariumu bulmuştum ama sonra ne oldu hiç hatırlamıyorum,bulunur bence.
aaa unutmadan en baba oyunlardan biri dee ;
bu tarz seviyorsan,bunuda şiddetle tavsiye ediyorum.buda çok zor bir oyundu![]()
Serdar TURGUT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)