birisi şaka yapıyor olamaz değilmi?
Printable View
birisi şaka yapıyor olamaz değilmi?
face cıkalı hayvanlar çoğaldı.
sende tehdit et, en temizi ana avrat gir, üstüne gitmiyorsa oda üstelemeye değmez..
zaten 4-5 gündür kapalı msjlara. en son numaramı aldığına emin oldum işte demişki numaranı profiline yazmışsın işte yiyosa adresinide yaz vsvs bende msjlara kapattım face i. umuyorumki telefonumada ulaşsın bulunma işide kesin olsun.
Öyle bir özellik vardı.Hatta benimki öyleydi.Fakat ayarları kurcalarken onu arkadaşlarımın arkadaşları olarak değiştirdim;o günden sonra da facebook zaten kimse ekleyemesin(hiçkimse) seçeneğini kaldırdı.Şu anda en fazla arkadaşlarımın arkadaşları seçeneği var.Yani o seçeneği işaretlerseniz sizinle ortak arkadaşı olmayan birisi sizin profilinizde arkadaş olarak ekle butonunu göremez;ama sizle ortak arkadaşı varsa arkadaş olarak ekle butonu görünür hâle gelir.
Bazı kişiler zamanında benim de yaptığım gibi hiçkimse özelliğini aktif edip kurcalamayınca onlarınki hâlen hiçkimse ekleyemiyor şekilde..:D
Telefonunuda gizli numaralara kapat, bide ordan sövüp rahatlamasın p.c kurusu.;) Gizli numaradan arıyabilir.
Kapalıydı bu olaydan dolayı açtırdımki arasında hemen onun içinde savcılığa başvuruyim diye. Ya arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkürler, o kadar kafa yoruyorumki şimdi face i yeniden msjlara açıyımmı acaba diyorum.belki onu bulabilmem için bi açık verir küfür ederken. bildiğiniz ajan gibi oldum ya.
tehditler erkeksi mi , kız varimi :D
ordanda çemberi daraltabilirsin :D
erkeksi ama bi msjında kız ayağına yatmış işte dediklerimin hepsini yaptırıcam gibi. bak şöyle düşünüyorum. kız olsa kız profillerini niye açsın isterseniz o profillerin isimlerini yazıyım. erkek olsa niye bu kadar küfür edip karşıma çıkmıyor? cep telefonumu yazmışım neden aramıyor?
ne garip iştir arkadaş ya şaştım kaldım vallahi ne densizliktir bu.
Arkadaşlar ilk msjdan itibaren sırasıyla isimleri veriyorum.bazı isimleri yanlış yazmadım birebir öyle mesela (mellisa)
Engin Öztürk
Seda Öztürk
Ayse Öztürk
Galina Truğ
Selin Demir
Gonca Yılmaz
Büşra Batı
Mellisa Batı
Gamze Pınarbaşı
Gizem Batı
Derya Korkmaz
Serpil Bektaş
Buket Ulusancak
'Dilan Özdil'
Ciğdem Atalay
Sheker Ezgi
Sevil-Ali Öztürk
Cemal Kaya
son 5 tanesi sacvcılığa verdikten sonra geldi.
o değilde arkadaş senin hiç mi işin gücün yok böyle garip gurip şeylerle uğraşıyon bi insan vasıfsız gereksız olmalıki bu kadar uğraşıp dengesiz şeyler yapsın etsin:S:S