Savcılığa verdiğine göre daha fazla birşey yapmana gerek yok ama devam ettiiğini de bildir sürekli yenileri geldikçe.
Printable View
Savcılığa verdiğine göre daha fazla birşey yapmana gerek yok ama devam ettiiğini de bildir sürekli yenileri geldikçe.
Çoluk çocuk işleri...
Adam olan delikanlı gibi çıkar karşına, 1001 maske takıp maymunluk yapmaz.
bi cumartesi ataşehir shelle çağır kapatalım bu mevzuyu :D
şaka bilişim suçları çok sağlam bu konuda rahat olabilirsin her türlü bulurlar giydiği donun marka modeline kadar...
Boş işler ..
bulmak isteyen adam sanal alem yoluyla bulmaz zaten degil mi
klavye delikanlısı diyoruz biz bunlara :)
savcılık falan harcadıgın zamana yazık bence
Face te MIRC oldu artık..
Kpayin su face i gitsin ya 1 sene kullandim ortalik karisti :) 2 senedir yok kafam rahat :)
Sana anlamsız gelebilir ama Facebookta oynadığın oyunları söylermisin? özellikle poker oynuyomusun?
şu söylediğin olay 1 hafta önce olaydı çok pis bi adrese yönlendirip x kişiyi çok pis g*te getirebilirdik ama babamın kuzenler uçtu yine yoksa varya çok feci olurdu sende karşılarına geçip seyrederdin
Mobil olmasi sorn deglki onunda ip var mesela bn telden face yaziorm mobil gorunuyor ama baglandigm ip ewdeki modem teldede o io gorunuyor yani farketmez he adam her gittigi cafedn falan yaziosa blemicem
savcılıga verdikten sonra bence cokta dert etmenize gerek yok faceyi dondurun bi süre kafanız rahat etsin cıkarsa karsınıza zaten grmüş olursunz herseye ragmen tedbirli davranmanızda fayda var
savcılığa verdiysen herşeyine kadar bulurlar hiç dert etme
dial up zamanında bizim şirketin kullanıcı adı ve şifresi bazı zamanlarda kullanılıyordu bağlan diyordum bağlanmıyordu
ozaman bi dilekçe vermiştik kimin kullandığının ev adres vs herşeyi dokmuşlerdi ortaya ;)
kii 2000 li yıllardan bahsediyorum :D şimdi hiç affetmiyorlar
bir arkadaşımı evden baskınla almışlardı
arkadaşlara katılıyorum savcılıktan sonra yapacak bişey yok..dondurun hesabınızı bir süre en azından yeni mesajları önlemiş olursunuz bu şekilde..