***** mesai saatleri belli, benimde okulum var. Herkez için uygun saatler belirlenip buluşulur. Genellikle haftasonları uygun olur kanımca. Bunu sürekli halede getirebiliriz... İnanın çok güzel olur.
Bende NG 600 ile başladım, çok hevesliyim.
***** mesai saatleri belli, benimde okulum var. Herkez için uygun saatler belirlenip buluşulur. Genellikle haftasonları uygun olur kanımca. Bunu sürekli halede getirebiliriz... İnanın çok güzel olur.
Bende NG 600 ile başladım, çok hevesliyim.
Evet göbekler Hope, Türkiyede bu bisikletten sonra Hope yayıldı zatenTürkiyenin şimdiye kadar toplanmış en hafif alu kadrolu fs dir kendisi 9.650gr ile...
Yok Marintek'in sahibi olacak kadar zengin değilim malesef olamamda sanırım.
Marintek Doğa Sporlarında Bisiklet Departmanı sorumlusuyum...
Ankarada Lütfü Bey'i tanırsınız o zaman alışveriş yapıyor iseniz.
pazar sabahları 10-12 kişi belgrada gidiyoruz, cycle sonrası mangal yapıp sohbet ediyoruz.
Katılmak isteyen olursa beklerim...
Lütfü beyi tanımammı. Gerçekten çok sevdiğim bir büyüğüm. Şimdi yeni dükkanlarıda çok güzel oldu ve benim evime çok yakın. O yüzden işim erken biterse, haftasonları falan oldukça sık görüşüyoruz.
Ben bu işe çok yeniyim ama bisiklete binmeden bu kadar keyif alıcağımı düşünmezdim. Hatta hep söylediğim birşey var. Arazide bisiklet üzerinde 40 km yapınca arabayla 300 km yapmış gibi hissediyorum kendimi diye. Gerçekten çok keyifli ama yarışmak falan artık benim için pek mümkün değil. Gerçi yarışlara katılabilirm ama iddaalı olucak yaşları çoktan aştık. Ben sadece bu işi keyif için yapıyorum. Biraz daha fazla bisiklete zaman ayırabilsem kendime hemen güzel bir yol bisikleti alıcam ama çok fazla zamanım yok.
Sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Birşeye ihityacım olursa ararım sizi. Bu arada benim bisiklette fena değil tubeless lastikler ve 1.5 lik headtube ile beraber 10100 gr civarında. Lastikler ve pedallarımı değiştirsem sizinkine çok yaklaşabilirim![]()
Ali Can Calis
Lütfü Beyin yeni mağazasını gördüm ama henüz ziyaret şansım olmadı hergün görüşüyoruz telefonda kendisi ile baya yoğunlar.
Arazide bisiklete binmenin keyfi çok başka. Amatör yapılan antreman yarışlarına katılabiliriz zevk amaçlı cidden yarış havası farklı oluyor.
Cannondale kadroları gerçekten çok hafif yukarıda görüldüğü gibi bende de var bir tane
Hafif bisiklet işine girmeyin derim içinden çıkılmıyor araba gibi
bu arada benim o bisiklet çift amortisörlükadrosu 2800gr
![]()
Hasan cagri,
Ben seni eskilerden taniyorum 13,5 inc trekim vardi trial yapicak sekilde tune ettigim halada var... Bisikleti benim gibi birakmadigini gormek cok guzel kardesim...
herkes mtbci mi arkadaş yok mu street yapan bmx kullanıcısı![]()
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
Oktay dedenin peşine talıdığımız günler geliyor aklıma ...
İzmir tayfası olarak bi organizasyonda biz yapsak..
Yol yapmasak bile buluşsak bi yerlerde bisikletlerle
Boxer in side
Vay tayfun kardeşim nasılsın ya... O trek i satacaktın o zamanlar ama hala biniyosun demek. Üstüne birde e30 mu yaptın
Senle muhabbetimiz sürdü sonra bir anda kayboldun gittin. Bende bisiklet bitmedi bide suyun kaynağına geçtim artık orda takılıyorum
Bisiklete Street BMX le başladım ama artık street mtb ler kullanıyorumBMX kullanmasam arazide tekniğim nasıl olurdu bilemiyorum valla
Ama artık flat dışında bmx azaldı. Flatland dışındaki bmx ciler 26" e geçiyolar hep.
Yazıktır çürütme yahu... Bisiklet candır![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)