konumları farklı farklı ama filitre kutuları aynı gibi geliyordu baktığımda benim gözüme.
yani birebir ikisinide görmüş biri varmı??
Printable View
konumları farklı farklı ama filitre kutuları aynı gibi geliyordu baktığımda benim gözüme.
yani birebir ikisinide görmüş biri varmı??
1.8t vardi bir ara ama Quattro degildi.
quattro vardi ama 3 litre v6 idi. geri kalanda avant degildi. ayrica 1.8Tde cruise yoktu. diger 1.8 avanttada sunroof yoktu. hepsi bir arada olmayacak sanirim. ulen avusturyada kolunu kaldirsan indirene kadar 150bin tane hem avant hem full hem otomatik hemde her turlu motora sahip binlerce b6 vardi. bahti kara Turkiye'm benim.
Ve sonunda bu konuya quattro sahibi olarak katılıyorum civic pek açmıyordu :D
Hayirli olsun tekrardan :)
Çok teşkürler :)
zamanla güzel bişiyler olcak inş ama ufak tefek sorunlarım var yardımlarınızı istiycem :)
Arkadaşlar B6 A4 2.4 V6 ve 3.0 V6 Quattro yakıtı hakkında bilgisi olan var mı? Km'de kaç kuruş,depo ortalama ne kadara dolar,kaç km gider full depo v.s?:)
C4 kasa Quattro otomatik 2.6 v6 700bin civarı yakıyordu benzinde. :)
quattrocu arkadaşlar bakın belki hoşunuza gider ;)elimizden geldikçe 1.8t swapladım..
http://www.techturkey.com/forum/vide...il-oztrak.html
..........
bir quatrocu olarak yazıyım dedim,pistonlarımda geldi yakında yollarda görmeye pek alışık olmadıgınız bi quatro yollara cıkıcak Allah ın izniyle
k04 lü chipli sline 1.8Tquattro Yavuz.
jantını farını şununu bununu ilana yazıcam
motor-turbo-lpg-ön takım-jant-lastik hepsi sıfırlandı zaten binmek için yaptıgımdan ötürü.
Jantlari ayri satmayi dusunurmusun ?
yusuf üstünde 17'' lerle vericem(lassa lastik var)
ayrıcada 18'' var onlardada 2 adet sıfır lassa lastik var 2 adette normal ömürlü lassa var.
istersen 18'' leri satarım.
17 dusunuyorum ben ama bellide olmaz. Eylulde gelecegim insallah satilmamis olursa gorusruz :)