skodanın videolarını isterük:]
çok canlısını gördüm ama özledik:]
şu r32 lpg olayı ney gerçekten??
merak içindeyiz
Printable View
skodanın videolarını isterük:]
çok canlısını gördüm ama özledik:]
şu r32 lpg olayı ney gerçekten??
merak içindeyiz
fotolar bi türlü yüklenmıo r32 nin :(
Avus s4 jant ariyorum...Goren bilen varsa bana ulassin ..
sesiniz çıkmıyor :D
Sessiz ve derinden geliyoruz :)
Asıl size sormalı :)
istanbuldaki kar yetmedi kocaeline gittik biz.. Sizin ayağınıza kadar geliyor ama sizde iş yok :P :D hehehe
Televizyonda flan ankarayı gördüm de, mükemmel olmuş yaa, keşke buralarda öyle olsa da bütün gün dışarda yanlasak :D
Anmelden | Facebook
Anmelden | Facebook
Anmelden | Facebook
Ne guzel eglenmissiniz :)
yavuz , utku ;
abiler a4 b7 2.0t quattro alma ihtimalim var..bir kaç güne belli olur..
2.0 t quattroya , eibach -5 takabilirmiyiz?
koni amortisör takabilirmiyiz?
daha da güzeli coilover takabilirmiyiz?
quattro aktarma sistemi biliyorum ama yine de sorayım dedim...
Takılır tabii ki, takan birçok kişi de var..
Şimdiden Hayırlı olsun :) motor+quattro çok güzel :icon_tup:
Bunlar çok çok az bi kısmı :) Dün akşam arabadan indiğimde terlemiştim :D 2 gün boyunca canımız sıkıldıkça yanlamaya çıktık, çok iyiydi, bide burda sokakları az açmışlar ve araba da çok değil, harika birşeydi ya...
Bu hafta 1.8T quattro'ya bindim. Alayına gidicek die tabir edebileceğim bi araç. Hem yarışa gider, hem haftasonu gezmeye gider, ailenle dolaşmaya gider. Alayına gider. : ) Atmosferik falan boş işler... Yalnız ne hikmetse sahibine bi türlü roll yaptıramadım :D
hazir yeri gelmisken birazda ben musallat olayim konuya. su an ciddi ciddi gorustugum iki arac var. ikiside ayni donanima sahip yari otomatik sanzumana sahip b6 kasa a4 3.0 V6 Quattro. otomatik olmasi extra onemli benim icin olmazsa olmazim diyebilirim. bunun yaninda dikkat ettim konuyu bastan assagiya okudum genelde herkesde 1.8T Quattro var. peki bu motorlar hakkinda nasil bir paylasim yapabilirsiniz ?
ne gibi bir paylaşımdan bahsediorsunuz :?
3 lire v6 quattro bir motorun kronik yada gelip gecici olmadi delip gecici sorunlarindan mesela... ?