Zannetmiyorum ya gercek quattro haldex olmayandir diye biliyorum;))
Saka maka siz soketten cikarip sade on ceker olabiliyomus dogru mu??
Printable View
B5 kasanin yillardir hastasiyim gecenlerde fenerbahcede b5 s4 gordum mavi icim gitti. Saglam bir 1.8tq toplamak icin nekadar butce ayirmak gerekir 400 hp seviyelerinde olacak sekilde
Sanırım bu konuda çok tartışma olduğu için kimse birşey söylemek istemiyor..
Kısaca şöyle söyliyim, eğer AEB yada AGU gibi orjinalden sağlam motorlu 1.8t alırsanız. Turbo v.b. parçalarla 400hp alırsınız bu da 10bin tl civarı olur..
Arabayı da 20-25 bin e alsanız 30-35 bin tl. tabi hiç sorun çıkmaz ve sadece motoru 400hp yaparsanız :)
Sağlıklı bi 400hp için kısaca 40bin tl diyebiliriz..
2004 A6 şanzıman yağı nerden değiştirilir nerden bakılır acaba bulamadım ?
Arkadaslar difrensiyal yagi Eksiltmesi , degisim gibi seyler yapmamiz gerekiyormu.. İstanbulda kime gosterebiliriz...
Elimde oem s4 direksiyon var airbag ile birlikte. Ilgilenen irtibata gecebilir.
http://www.techturkey.com/forum/stan...on-airbag.html
arkadaşlar 1.8 t q araştırıyorumda fiyatları normal mi yoksa uçuk mu anlamadım iki tane ilan gözüme çarpıyor
Audi A4 1.8 T Quattro 1998 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 100462864
Audi A4 1.8 T Quattro 2000 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 99430355
sizce ederi nedir bu araçların? quattro olmayana bakıyorum pek farkta yok aralarında...
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim..
Sanırım en çok B5 kullanıcısına buradan ulaşırım die düşündüm :)
Benim isteğim.. Elinizde çıkma, hurda, çalışmayan yada bakımdan sonra çıkan attığınız parçalardan bazı ihtiyaçlarım var.. Bunları almak istiyorum.. istediklerimi kabaca aşağıya yazıcam elinde olanlar varsa çok makbule geçer :)
ilk olarak Amortisör lazım.. patlak çatlak hiç farketmez.. Şuan en çok aradığım parça :)
Bunun dışında rot kolları, yürüyen aksam parçaları v.b de olur..
bakımlarda değişen, balata, disk v.b. şeylere gerek yok..
Kolay gelsin :)
Konuyu biraz hortlatacağım ama yeni konu açıp kirlilik yaratmak istemedim. 3.0v6 quattro (a4 b6) araç var.Otomatik diyor ama cvt mi ? Bir arkadaşım bakıyor.Ve ciddi ilgileniyor.Bu araçlara istanbulda (anadolu yakasında) baktırabileceğimiz neresi var ? motorda veya şanzımanda yada aktarmada (quattro sisteminde) problem var mı vs diye ? Sunroofsuz olması çok büyük bir olumsuzluk yaratır mı ? Olsun bende isterim ama ilanlardaki sunroofluların hiçbiri gönlümüze sinmedi.
Sunroof tamamen sizin tercihinize kalmış ama ilk sunrooflu arabamdan sonra sunroofsuz arabaya binince pek rahat edemiyorum ben :)
Şanzıman olarak onlarda bildiğim kadarı ile S4 lerdeki ZF güzel bi şanzıman var. CVT olmadığına eminim..
4 çekişi kontrol etmenin en güzel yolu güzel bi kalkış yapıp 4 tekerinde sardığını görmek..
Bunun dışında çok fazla şansınız yok..
şanzıman dayanıklı mı ? Egzoz filtre yapılacak en fazla ama işte diyelim esti arkadaşın kafasına hazır sc kit taktırdı(arkadaş bulgar vatandaşı olduğundan imkanı olabilir belki) o kiti sorunsuz kullanmasına izin verir mi ?
Sunroof olsaydı çok iyi olurdu neyse kişisel tercih dediğiniz gibi.Birde motor kontrolü için tavsiye edebileceğiniz usta var mı ? Yere su döker avm otoparkında denerim fazla kasmam arabayı.Tcs tamamen kapatılıyor mu ? Mp3 çalıyor mu teybi ?