benimde bu araç hoşuma gitti bi görüşücem bakalım akşama.
Audi A4 1.8 T Quattro 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Printable View
benimde bu araç hoşuma gitti bi görüşücem bakalım akşama.
Audi A4 1.8 T Quattro 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
takas teklifi yap bakalım sıcak bkar belki...
şasiye gelmiş kazası olmasın
içindeki parçalarda koltuk gögüs gibi parçalarda sorun olmasın
motorda saglıklıysa(orj. km ve düzgün kullanılmışsa saglıklıdır) alınır...
zaten arka şasiye bagaj içinden stop ampulleri değiştirmek için kapaktan bakıp anlaşırlır tadilat gördüğü bagaj havuzuna bakılır. falan filan
genel anlamda araç kontrol extra ya gerek yok ama iç parçalar önemli cünkü ucuk paraları buluyor cins malzeme oldugu için:)
bilgiler için teşekkür ederim fotolardan göründüğü kadarıyla aracın önden kazası yok gibi farların renginden öyle anlaşılıyor fakat ilk baş bi tel de görüşüp gerekli bilgiler alındıktan sonra almak için gidildiğinde düzgün bi şekilde baktırılıp öyle alınır araç.burdan sizinlede paylaşırım görüştükten sonra.
yükleyecekmisin bu aracı?
yoksa zır stokmu bineceksin??
:D
yükler yükler
o zaman 30.000 km sonra motor yaparsınız:]
170.000 yüksek rakam
standart binerseniz ffazla değil ama ıhh yüklenecekse yarın birgün motor yaptırılır
2 tane 1.8T kullandım
2 sindede 50.000 km sonra motor açtım
haa hayvan gibi basınc sonrası oldu bunlar orası ayrı:D
ya bu lpg olayı ke kadar sağlıklı oluyor quattrolarda?
montajda bitiyor iş
lpgyi takmış olmak için takmamak lazım
şuan düşünmüyorum birde yazılım attıktan sonra bakacağım duruma ondan sonra karar vereceğim....
Benim arabada fazlası var :) Siyah + sunroof + sline + bej konsol ve deri koltuklar " kombinasyonu var ve bu özelliklerde başka bi tane ilan hemn hemen 1 yıldır göremediğim için satmaktan vazgeçtim gibi :) bu saydıklarımdan sadece deri koltuk olmayabilir diğerleri önemli opsiyonlar o yüzden alabileceğim başka araba yok :( aslında yeni model düşünüyordum ama onlarda da düzgün bişi yok..
Az önce linkteki aracın sahibini aradım aracın sol çamurluk ve kaput boyalıymış özellikle sordum boyalımı değiştimi die boyalı ilk sahbinde boyanmış dedi kaput altından bakıldğında motor rayatör bölgesinde vs hiç bir darbe izi yok diyor adam çok iddaalı çiziklerden boyanmış.çamurluğu anladım fakat aracın kaputu nasıl çizilir ve boyancak seviyeye gelir anlamadım kıllandım açıkçası.
:)
niye sen hiç kaputu baştan aşagı cizen görmedinmi?
olmaz diye bişey yok tabikide ama yinede biraz kuşkulu davranmakta fayda var, piyasada aracını satmak için ne tür insanların oldğunu hepimiz iyi biliyoruz.fakat adam gayet samimiydi baya muhabbet ettik al istediğin yere getir kazalı çıkarsa bedava vericem giblerinden muhabbettler döndü güven verdi açıkçası.peki bu aracın kayıtlı hasar durumunu nasıl öğrenebiliriz ?
tanıdık sigortacı vasıtasıyla.
gidip şasi nosundan tramerden sorgular. ya da plakayı yazıp 5446 mı neydi bi numaraya yollayınca kaza durumu çıkıyordu.
kaputu genelde taş izlerinden boyatıyolar çok taş izi oluyor iyi bir ustaya bakdırmak gerek araç uzun zamandır satılık