Bu konuyu nasıl gözden kaçırdım ben :D
Printable View
Bu konuyu nasıl gözden kaçırdım ben :D
Hicbirsey icin gec kalinmis degil :")
concert2 cd calar ariyorum bu arada...Elinde olan, duyan bilen haber versin bana....
Bende orjinal kasetçalarım için cd changer bulabilmiyim acaba???
5 silindir krank arıyorum bende elinde olan varsa :)
Audi 1.8 T GT25 & GT28 Setup için gerekli parça ve uygulama önerileriniz nedir ?
sıkıntı turbo vs parçalar değil
bizim için önemli olan sıkıntısız yütüebileceğimiz bir setup hazırlamak
yinede yapmışken güzel değerler almak istiyoruz fakat piston vs.. işlemlere girmeyeceğiz
birde önemli olan bir diğer konu bu parçaları nereden bulabilir site içerisinde ilgilenen arkadaşlar elbet vardır
mesela ; enjektör , benzin pompası kafamızı kurcalıyor şu an daha önce yapıp uğraşan arkadaşlardan yardımlarını bekliyoruss
motor kodu ney?
kaç binde?
kapak nasıl?
lpg varmı?
araç hakkında bilgi geçsen biraz???
Arkadaşlar en sorunsuz kasası hangisi, seneye almayı düşünüyorum. a3 düşünüyordum ama bagajdan dolayı eledim temiz bir a4 niyetlendim. 45 bin e kadar çıkabilirim
2005 Audi A4 2.0 T FSI Quattro 50.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
çok güzel geldi gözüme
tfsi lara lpg olmuyor
olsada düzen tutması zor
sağlamlık acısından ben şahsen(motora yükleneceğimi farz ederek) normal Turbo alırım:]
Ben sahsen b5 hastasiyim ve imkanim olmasina ragmen b6 almiyorum..Bu b6 nin sorunlu vs..oldugundan degil tamamen kisisel :)
Sahibinden.com da bir tane 190lik b6 quattro var...Gecen sene Manisadamiydi biryerdeydi satildi...Bir arkadasim icin ciddi niyetlenmistik ama sahibi o zaman kurus pazarlik yapmamisti.Su anda daha uygun fiyatla ilani var bulabilirsem eklerim.
edit.....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38517106/detay
Ben bu kasayı seviyorum: :) b5 in de kokpiti çok hoşuma gidiyor. Hele quatrro yazısı en çok ona yakışıyor :)
http://www.audia4pic.com/audia4/car/...351453224.jpeg
Şuan hala B5'imin büyüsündeyim...
Diğerleri nasıldır hiç bilmiyorum...
Sıkılmaya başladığımda diğerlerine bakarım (hiç sanmıyorum :))
Bu konu kötü oldu ya :D
Tam bir b5 hastasıyım şuan honda civic ies var satıldığı an alcam inş b5 proje listem hazırda bekliyor :D konun takipcisiyim
birazcık gazladım...
meraklı gözler eşliğinde...
çok mutluyum :D
Kar yagmiyosa eger kar duasina cik yada kar yagan biryerlere git :)
ah bir yağsa dualar nafile