aman benim mesajlar zayi olmasin yineleyim tekrar.
hazir yeri gelmisken birazda ben musallat olayim konuya. su an ciddi ciddi gorustugum iki arac var. ikiside ayni donanima sahip yari otomatik sanzumana sahip b6 kasa a4 3.0 V6 Quattro. otomatik olmasi extra onemli benim icin olmazsa olmazim diyebilirim. bunun yaninda dikkat ettim konuyu bastan assagiya okudum genelde herkesde 1.8T Quattro var. peki bu motorlar hakkinda nasil bir paylasim yapabilirsiniz ?
multitronic 3 litre v6 quattro bir motorun kronik yada gelip gecici olmadi delip gecici sorunlarindan mesela... ?
Yurtici ve yurtdisi forumlarda multitronic sanzumanlarin sorun cikarmaya elverisli olduklari ve maliyetlerinin ise cok yuksek meblaglar oldugunu okuyorum...Almadan once iyice arastirin derim...
Ben yaklasik 3 senedir 1.8TQ kullaniyorum..Ilk TQ mi 160k kusur de sattim ve motor olarak hicbir sorun yasamamisim..Su anki aracim yine TQ ve 130k kmde ve sorunsuz..Zaten 1.8t vag grubunun uretmis oldugu en sorunsuz motorlardan biri...Eger mumkunse b6 1.8tq sport u siddetle tavsiye ederim..
iste bende bunu duymakdan korkuyordum... istedigim audinin avant olmasi sart. kriterleriminde acilir tavan cruise ve otomatik sanzuman olmazsa olmazlardan. avant olacak ustune ustluk birde b6 olacak bu sartlar ve kriterlerde uzerine quattroyuda eklersek benim bu araci bulmam imkansiz gibi bisii oluyor.
bu a3'ler-golf ler (1.8T) olarak hava filitresi
a4-passatlarla aynı değilmi???
siteden birinden hks filitre aldım golfte kullanmış ben 1.8T hepsi aynı diye biliyordum ama büyük cıktı:]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)