geçmiş olsun allah beterinden saklasın.
Saolun arkadaşlar Allah korudu.Arabaya laf atmamın sebebi bir sedan araç neden bu kadar yüksek olur onu anlamıyorum aynı hızla girdik viraja arkadaşımla onda megane 1 coupe var yay da var ona birşey olmadı.Tamam lastiklerin etkiside çok ama , Ben bu araba ilk alındığından beri sürüyorum ve sürekli bu arabanın arkası virajda oynuyo .Bütün suç arabanın demiyorum zaten başlıktada yazdım
ilk megane ların yol tutuşları 2001 modeldi sanırım çok kötüydü ama yenilerin iyi olduğunu duydum. Lastiğe verilen paraya acımamak gerek. sonuçta bir kere lazım olacak. kışlık ve yazlık ayrı lastik kullanılmasının taraftarıyım ben. İçiniz rahat oluyor en azından.
Gecmis olsun, kötü olmus.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Lastik candır ya dikkatli olmak lazım ne kadar yüklü olursa olsun ne kadar bos olursa olsun en önemlisi lastik arkadaslar...
Geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmıss..
geçmiş olsun
megane 2 lerin yol tutuşu iyiydir.sınıfında referans olmasada öle saçma tepkiler vermez en azından.
aracın ön kirişinde birşey yok gibi duruyor,burnunuzda bile kanamamış.airbag açmaya gerek bir kaza değilmiş demekki.bende megane 2 ile kaza yapmıştım ilk aklımdan geçen airbagların açılmamış olmasına sevindiğimdigereksiz olacaktı boşuna uğraş+masraf olacaktı
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Ya çarptığımda sanırım 40 ila 60 km arası bişeye düşmüştüm çünkü spin atıcağımı anlayınca frene bastım.Airbaglerin açılmaması garip.
Geçmiş olsun..
büyük geçmiş olsun..
aynen ben ilk kullandığımda ciddi derecede şaşırmıştım yol tutuşuna ki risk almama rağmen sıkıntı yaşatmadı bana otantik 105dci olanı 195 taban 65 yanaklarlaolay kullananda bitiyo bencede.. renoya .ok atmaya gerek yok.
ha bizde clio 3 le çok gereksiz bi şekilde spin atıp orta refüje patlamıştık 2008 de ama![]()
Benimde hatam olabilir.Ama tutupta burda megane 2 nin yol tutuşu iyi demeyin bana lütfen arkadaşlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)