User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
92 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Yeni Kasa Civic Sedan kullanıcı yorumlarınız

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tolga ile bayağa bi arkalı önlü gittik eğer yavas sakin ol derseniz cidden sakin kullanıyor tecrübe ile sabit
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ikinizin dediğinede inanabilirim. O zaman sonuç 2 lt fazla yakan otomatik vites alehine. Diğer arkadaştaki manuel ise tabii
    bildiğim kadarıyla otomatik 1 lt daha fazla yakıyor

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla 3 senedir otomatik fd6 elegance kullanıyorum.Evin arabası olarak yani eş dost vs. değil.Eski kız arkadaşımdada 1.5 yıl manueli vardı,hatta ilk full mugenli olandı dergiye çıkardık sonra ortalık mugen kaynayınca hemen sattık...Uzunada gittim kısayada,gazladımda,öyle gazlayarak 8.5 litre,şehir içinde 6 litre falan fazlaca iyimser Yalnız otomatiğin 5.vites dişlisi 3000 devirde 158 km görecek şekilde ayarlanmış(manuel 120-125 km falan görüyor ancak) o yüzden şehir içinde manuel az yakıyor uzun yolda otomatik bariz az yakıyor bunuda belirteyim..

Birde şöyle bir şey var bazıları devamlı tem de e5 te boş yolda akıyor 80-90 km ile ve bunu şehir içi sayıyor.O zaman civic 6 litre tutturuyor evet ama aksi durumlarda falan o rakamları ancak "yol bilgisayarında" görürsünüz.Trafikte ve şehir içinde civic 12-13 litreden aşağı "inmiyor" açık ve net.Etrafımda bir sürü hesap kitap bilen civic'ci var onlarda onaylarlar..

He yok ben iddia ediyorum şehir içi 6 litre yakıyorum,gazlarken 8.5 yakıyorum derseniz 1 depo 45 litre,o değerlerle şehir içi 750,gazlayarakta 600 km gitmeniz gerek uzun yolda zaten 1000 km imiş menziliniz (4.8 litre) ispatlayın Honda civic sedan ile gazlayarak 600 km falan kimse kendini kandırmasın.Gazlarken hele inanılmaz yakıyor.Cooper s'ten farkı olmadığına her türlü iddiaya girerim üstüne üstük yürümüyorda..

p.s sürücü faktörü demeyin,hafif dolu (200 hp) cooper s ile 670 km yapmış biriyim,cruise kontrole bile almam ekonomik kullanımda çünkü yokuşlarda falan oda yaktırır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tolga ile bayağa bi arkalı önlü gittik eğer yavas sakin ol derseniz cidden sakin kullanıyor tecrübe ile sabit
    napim abi mehmet ali 70le git diyince.. asker sözü dinledim

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otomatik şehir içi çok kasmadan 8 litre tüketiodu bizdeki fd otomatik.. kasarak 1 litre kırpsak, otomatikten 1 litre kırpsak kaldı 6 6 bence litre çok zor değil aşırı trafik görme durumu yoksa

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallahi çoğu 2000cc racing arabadan fazla yaktığım kesin.
    gitsin gitsin en fasla kıçını yırtsa bir depo ile 500-550 gider.

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer gazlamazsam typer, fd6 dan kat kat az yakıyor her turlu ıddıasına gırerım. Ortalama kullanımdada az yakıyor ancak tapagazda durum degısıyor ama en azından soyle bır sey var yaktıgını hakedıyor ki oda fd6 dan asırı fazla degıl.

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla 3 senedir otomatik fd6 elegance kullanıyorum.Evin arabası olarak yani eş dost vs. değil.Eski kız arkadaşımdada 1.5 yıl manueli vardı,hatta ilk full mugenli olandı dergiye çıkardık sonra ortalık mugen kaynayınca hemen sattık...Uzunada gittim kısayada,gazladımda,öyle gazlayarak 8.5 litre,şehir içinde 6 litre falan fazlaca iyimser Yalnız otomatiğin 5.vites dişlisi 3000 devirde 158 km görecek şekilde ayarlanmış(manuel 120-125 km falan görüyor ancak) o yüzden şehir içinde manuel az yakıyor uzun yolda otomatik bariz az yakıyor bunuda belirteyim..

Birde şöyle bir şey var bazıları devamlı tem de e5 te boş yolda akıyor 80-90 km ile ve bunu şehir içi sayıyor.O zaman civic 6 litre tutturuyor evet ama aksi durumlarda falan o rakamları ancak "yol bilgisayarında" görürsünüz.Trafikte ve şehir içinde civic 12-13 litreden aşağı "inmiyor" açık ve net.Etrafımda bir sürü hesap kitap bilen civic'ci var onlarda onaylarlar..

He yok ben iddia ediyorum şehir içi 6 litre yakıyorum,gazlarken 8.5 yakıyorum derseniz 1 depo 45 litre,o değerlerle şehir içi 750,gazlayarakta 600 km gitmeniz gerek uzun yolda zaten 1000 km imiş menziliniz (4.8 litre) ispatlayın Honda civic sedan ile gazlayarak 600 km falan kimse kendini kandırmasın.Gazlarken hele inanılmaz yakıyor.Cooper s'ten farkı olmadığına her türlü iddiaya girerim üstüne üstük yürümüyorda..

p.s sürücü faktörü demeyin,hafif dolu (200 hp) cooper s ile 670 km yapmış biriyim,cruise kontrole bile almam ekonomik kullanımda çünkü yokuşlarda falan oda yaktırır.
    13 LİTREMİİİ :s S2000 kullansanız daha az yakardı herhalde, civic 13 litre walla rekor kırmıssınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu yakıt sarfiyatı polemiğine kaymış, geri kalmıyım

2 senedir kullanıyorum aracım manuel.
    225 taban lastik, hafif 17 jantlarım var.
    ''NORMAL KULLANIMDA'', aracım şehiriçi 9-9,5 lt , şehirlerarası ise 6-6,5 lt yakıyor.

Biraz filtre sesi duyayım, sıka sıka gideyim dersem şayet, durumlar değişiyor haliyle.

Bodrum yolculugunda,5.4 gördüm bir tek.Araçta 2 kişiydik, sollamalar hariç, 90 ı aşmadım, klima kapalı, yükümüz azdı, bir nevi endurance yarışı gibi bir şeydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BosphorusBoys Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi çoğu 2000cc racing arabadan fazla yaktığım kesin.
    gitsin gitsin en fasla kıçını yırtsa bir depo ile 500-550 gider.
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer gazlamazsam typer, fd6 dan kat kat az yakıyor her turlu ıddıasına gırerım. Ortalama kullanımdada az yakıyor ancak tapagazda durum degısıyor ama en azından soyle bır sey var yaktıgını hakedıyor ki oda fd6 dan asırı fazla degıl.
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    13 LİTREMİİİ :s S2000 kullansanız daha az yakardı herhalde, civic 13 litre walla rekor kırmıssınız
    Ne rekoru yahu gir istanbul trafiğine,çarşıya pazara 12 den aşağı yakamazsınki.Bizim aracın ortalaması 20 bin km'dir 12 lerde geziyor.Kullanıcısıda bayan 2500 deviri geçmez etmez.Yukarıdada yazmışlar zaten 1 depoya bazı arkadaşların iddia ettiği gibi 1000 km falan rüya maalesef.Ha şöyle birşey var bu araba otobanda gerçekten az yakıyor.Otomatiği daha da az yakıyor..Son olarakta s2000 zaten fazla yakan bi araba değilki.Beygir demek fazla yakmak demek değildir.s2000'le bir depo gezmedim ama max 3000 devir civarı gez gerçekten az yakıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şehir içi 60 ı gecmeden 1500rpm cıvarı sabıt gıderek 7.5lt yaktırmak mumkun ama emekli amcalardan kufur yıyecek bır kullanımla. normal sakin kullanırsan 8.5lt yakıyor sehır ıcı manueli. (215 45 17 jant lastıkle)
    Redline kullanımda 11 litreleri gormek mumkun, karısık 9.5 cıvarı yakıyor.
    Sehır ıcı tabı, sehırler arası 5.5 lıtrenın altına ınemedım ondada sureklı cruıze ıle düz yolda sabıt 90.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şehir içi 60 ı gecmeden 1500rpm cıvarı sabıt gıderek 7.5lt yaktırmak mumkun ama emekli amcalardan kufur yıyecek bır kullanımla. normal sakin kullanırsan 8.5lt yakıyor sehır ıcı manueli. (215 45 17 jant lastıkle)
    Antalyanın,Ankaranın yollarına göre şehir içi,istanbulda şehir dışı demek bunu belirteyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burdada iş çıkısı trafıgı sızden farklı degıl merak etme .
    Sonuc olarak yakıt/performans oranı kotu bır araç yani gazlamazsan normal yakıyor gazlayınca cok yakıyor sanırım o da kasa cekmedıgı ıcın.
    Yakıt sorunu harıcınde 10 numara bence. Sürüş pozisyonu konforu yol tutusu vs. gayet guzel.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burdada iş çıkısı trafıgı sızden farklı degıl merak etme .
    Sonuc olarak yakıt/performans oranı kotu bır araç yani gazlamazsan normal yakıyor gazlayınca cok yakıyor sanırım o da kasa cekmedıgı ıcın.
    Yakıt sorunu harıcınde 10 numara bence. Sürüş pozisyonu konforu yol tutusu vs. gayet guzel.
    Valla antalyanın yolları baştan sona kadar trafik olsa ne olur Oranın yerli nüfüsü kadar insan yollarda direksiyon başında,servislerde toplu taşımada oluyor iş trafiği saatlerinde Ki benim 12 litre ortalamamın iş saatleriyle uzaktan yakından ilgisi yok..Normal gün içinde olan trafikler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yukarıda yol güzergahımı yazdım istanbulda olanlar bilirler güzergahı zaten.
    çok tepki oldu aracım az yakıyor diye acaba arızalımı diye düşünmeye başladım

Ef Driver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolgakaynak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2010 model Düz vites 6bin kmde aracım şuanda ben öle kullanıyorum. hatta şöle söyliyim. beylikdüzünde oturuyorum beykentteki Full den aldım benzinimi %7 indirimli olarak

tam ışık yandı hemen gittim 2km uzağımda benzinci oradan 150 lira benzin aldım.
    güzergahım beylikdüzü - aksaray arasında oluyor fındıkzadede takılıyorum arkadaşlarla bu şekilde ve bazı akşamlar kaçamak yapıp avcılar sahile takılıyorum. yeri geliyor trafiğede kalıyorum yeri geliyor boş yol oluyor. bu kullanımla 595kmde tekrar ışığım yandı
    işte buna şahidim 595 kmde yandı işigi gözlerimle gördüm aracı fulledigi günüde gördüm ve ama tolga arabayı aldıgında baya hiç devir çevirmedi rodaj yaptı baya km yani aracı cook güzel kullandı.bide tolganın benzini bereketlidir 5 vite baglar yolda sabit gaz 80 km

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten buyukcekmeceden erenkoydekı evıme gelıp gıdıyorum sureklı 2 kopru yolunu kullanıyorum bıde benım gelıp gıttıgım saatler hep olu vakıtler karsıdanda donerken zaten allahın emrı kavacıga kadar ıllakı bı tıkanıklık oluyor ama oda ole saatlerce degıl bındıgım arabalar 1 mılyonun altında yakmıyordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla antalyanın yolları baştan sona kadar trafik olsa ne olur Oranın yerli nüfüsü kadar insan yollarda direksiyon başında,servislerde toplu taşımada oluyor iş trafiği saatlerinde Ki benim 12 litre ortalamamın iş saatleriyle uzaktan yakından ilgisi yok..Normal gün içinde olan trafikler..
    İstanbul a sık gelıp gıdıyorum, belırlı saatler harıcınde genellıkle trafık akıcı tatlı kalabalık oluyor burası gibi. Şöyle bırseyde var kısı basına en cok araba antalyada dusuyormus .
    Neyse sidik yarıstırmaya gerek yok yanı İst ile ant kıyaslamaya gerek yok ist antalyanın yanında kendı basına bir ülke

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarafsız yorum yapacağım, tatil için İzmir'den Antalya'ya ilk geldiğim zaman gerçekten kendimi İstanbul trafiğinde zannettim. Ciddi bir trafik var. Antalya'lı arkadaşlar mevkileri bilir, Korkuteli tarafından girip Kundu'ya gidecektik eşimle, saat 18.30 civarıydı, bir saatte gidemedik, İzmir'in gözünü seveyim dedim trafiğe girince 6 saatlik yolda yorulmadım, şehir içi trafiğinde yorulduğum kadar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)