abi ekmegimize bakıyoruz işte üçtü beştiutandım yatıyorum ben
![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Komple dinlemenizi rica ederim
YouTube - POLİS TELSİZİ galip ömer teyfik
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bektaşındı araba...
sağlıklı şekilde o değerlerde yürüdü mü yürümedi mi bilmiyorum... ama dyno verisi o şekil almışlardı zamanında![]()
bu arac ne kadar saglıklı yurudu yurumedi bilmiyorum ama megane rs 5. viteste olculurse ben de dyno uzerinde 600 HP gosteren egri mevcut. Dyno da megane rs 4. viteste olculmeli, daha dogrusu oranı 1 e yakın vıtes secilip 200 km/h dyno uzerinde asılmamalı. Bu aracı uzaktan biliyorum siyah megane rs ti bu hatta hala sahibinden de satılık. Zamanında ugrasılmıs bir aractı.
NEyseki bulunmuş..Bektaş abinin araçtı..Numarası bulunamazsa bende var yardımcı olurum..
Evo kaputuyla çok güzel duruyordu be![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
(goofy motorsport) kendisi çok yakından tanıdığım rıfat ustadır, kendisi şuan topkapı sanayide, istersen telefonunu verebilirim.....
dyno nun çakma olduğunu mu iddia ediyorsun?
o kadar amatör olduklarını sanmam bu araç milyon kere dynoya girmiş bi araba. benim arabada 5 de ölçülüyor ve 235 veriyor. bu dyno ilede stock cupralarla gidiyor.
4 de ölçersek asıl fazla çıkarıyor benim araçta. ama rs tuner ile ölçersende 4 de ölçmen gerekiyor o zamanda 5 de yanlış çıkarıyor. ben anlamadım bu dyno işlerini.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
cakma demedim, cevrim oranlarina bakmak lazim, belki gercekten 4. viteste olcup operator default deger olarak 5 yazmistir onu bilemem. Ama 5. viteste ben 3 - 4 kere olctum megane cok cok yuksek degerler cikiyor. Ben en son krankta 400 Nm de dyno uzerinde balatayi bitirince tovbe cikarmam arabami230 HP tekerde olcumde kaldi arac. Bana gore en iyi dyno, yanina deneyecek stok bir megane rs bulman ya da iyi bir arkadas bulup surekli degisiklik yaptikca denemen.
ha bu arabayi kim yapti ne etti bilemem ama bu stok turbo ile mumkun degil cikmaz onu soyleyim, flow yetmiyor zaten stok turbo maksimum 285 HP cikarir. Yuksek guce sahip onden cekisli araclari en guvenilir olcme yeri aslinda dyno dynamics gibi yuk tipi dynolar. Ben burada SERP te denedim, sonucu gordum![]()
bilmiyorum bektaş zamanında çok fazla uğraştı en sağlıklı bilgiyi kendisinden alırız. onu ve goofy yi arayacağım zaten. bakalım neler söyleyecekler.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
dediğim gibi abi. adam zamanınçok uğraştı bu arabayla.forge intercoolerından motorun içine kadar çok defa söktü taktı kapak mapak ne ararsan canı sıkıldıkca bişey yapıp yazıyordu bi kaç sitede. çok uğraştı yani. umarım gerçektir dynosu bizim işimize gelir sende de RS var sonuçta.
böyle bir gücü alsak. hatta 323 ü boşver düz 300 alsak bile tek oluruzbi kaç hafifletme çalışmasından sonra süper oluruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)