Allahın sopası yok işte al başına ne geldi
dikizi iyi takip ederim herzaman
öküz adam çok duramayıpda vurabilir
hiç değilse kaçma şansım olabilir
ve ayrıca hepinize tavsiyem
yokuş aşşağı bir yerde veya ışıkda duruyorsanız arkayı herzaman kollayın
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
hadi herşeyi bıraktım lan şöförlüğe yakışmaz arabada müşteri varken bırakıp inmek
iyi olmuş taksiciye..
var mı öyle şey ya..
minibüsçüler ve taksiciler kadar trafik canavarı görmedim..
direk hass... dedim izlerken. delikanlılık yapıp kavgaya indi vurduğu arabadakilerin yerinde olsam linç ederdim
hahahaha cok guzel ya
araba kendi kendine gidiyor lalalala diyerek
butun taksicilere olsun boyle birseylerde magandaliklari son bulsun.
diger taksicininde masallah gozu aynadaymis kil payi kurtarmis.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Diğer taksici kaçmasa Megane daha fazla hızlanmaya devam etmeyip 3.arabaya çarpıp duracakken,taksi önünden çekilince diğer arabaya çarpıyor;o da öndekine gidiyor.4 arabaya çarpmış oluyor..
İnsandır ama bayan da olabilir.korkmuş ve şoka girmiş olabilir..
Arabanda müşterin varken aşşa inmekte ne demek.! işini düzgün yapıp müşterisine saygı duysaydı bunlar gelmezdi başceezine.. üzücü bi durum.
*On3r*
aahahahaha ne hiddetle çıktı arabdan beera lı taksici iyi kaçmışta taksideki bayan napçagını şaşırmış direk el frenine sarılsa
![]()
Yok böyle bir salak...
bi arkadaşımızında dediği gibi otobüsçüler ve taksiciler kadar trafik canavarı yok vallahi.
yazık...
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
aynadan görüp kacan taksıcıye helal olsun...
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
corollaya da yazık oldu belediye otobüsü bile kırmızıda geçiyor şu hale bak ankara trafiği bombok hele ankaradaki dolmuşcular kussura bakmasında çok küfür ediyorum
Adam cekiyor ama el frenini dikkatli bakınca görüceksiniz
ama cok mu sert cekti telimi koparttı acaba
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Her gün kullandığım yol. Şimdi şu durumda çarpılan arabalardan biri ben olsaydım kafayı yerdim. Diğer taksici iyi kurtarmış fakat benim tahminim o kurtaran taksici zaten olayı izliyordu. Yani olan biteni aynadan kesiyordu arabanın şöförsüz geldiğini bildiği için arabanın gelişine göre kaçtı kurtardı. Yoksa bir düşünsenize aynadan arkayı kesiyorsunuz bir araba geliyor ama içinde şöför yok bunu anlayıpta tepki verene kadar üstünüzden atlardı o meganeBence o herşeyin farkındaydı. Bu arada bunun aynısı benimde başıma gelmişti inanılmaz kahredici bir durum. İlk arabamdı boyadan yeni çıkmış boyacı şurdan zımpara alırmısın deyince hemen atladım. Nalburun önü yokuş ben vitese taktım diye hatırlıyorum, ama el frenini hakkaten hatırlamıyorum. Dükkandan bir çıktım araba YOK. Ne çabuk çektiler hadi çektiler ben nasıl duymadım. O zaman çaldılar herhalde diye ağzım açık düşünürken 70 m kadar aşağıda bir kalabalık dikkatimi çekti. Kalabalığın arasından benim farları görünce nasıl bir ruh haline büründüğümü burdaki tüm arkadaşlar iyi tahmin ederler. En zoruda o kalabalığın arasına gidip bi dakka bu benim arabam demekti
Yaşım 18 di ilk arabamdı ama tecrübesi büyük oldu. O gün bu gün düzde bile asılırım el frenine.
arabamı aladım aalalı bir kere bile sürtmedim ama bir gün elfrenini çekmeyi unutmısımaraba alt katın camına arka çamurluğu sürtüp durmus. çok üzüldm ama düşünüce ya terse gitseydi diye şükrettim ve o gün bugun el frenine çok dikakt ederim
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)