acer ferreri one kullanıyorum..hızı iyi sayılır ve memnunum..11.5 inç...tavsiye ederim...
Eyvallah
Oyun oynanmayacak, tamamen internet-office-outlook-skype agirlikli kullanim, genelde masabasi oldugundan coook uzun pil omurlerine de gerek yok. ancak oyle 3 bin liradan fazlasi da verilmeyecek3 bile gereksiz geliyor
S13'ler iyi duruyor 3 lira civari ama, tavsiye olarak gotureyim bakalim
Acer time lineX 4820'ye bktim 1700 kusur TL.. fiyati uygun ama Acer iyi midir?
sonuc olarak i3 islemcili 2kg'dan az bi VAIO bulup alsin kafasi rahat etsin pederin diyorum amaa
Acer'in Ferrari'sinin kirmizi rengi biraz abes kacar gibi ama iletecegim onu da..
Tarık çım alalı 3 hafta falan oluyor çok memnunum;
HP Pavilion DM1 1010st
Burayı bir oku istersen...
HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü
acer ferrariyi boşver
sony S serisi
Acer timelineX
Asus U veya UL
alınabilicek en iyi modelleri hiçbiri pişman etmez![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Hepsiburada.com : Asus U33JC-RX115V Intel Core i5 450M 2.4GHZ 4GB 500GB 13.3" Taşınabilir Bilgisayar | Bilgisayar
asustan sasma derim ufak bi tavsiye.toshiba da olabilir.su mantıkta dusunun.arabayı alırken parca satısı ve servisinide goz onunde bulunduruyoruz.ama pc alırken kim servis calısma hızına dikkat edio ki?o yuzden asus cok cok iyidir.herhangi bir arıza zamanında inanılmaz hızlı calısıyorlar.tercih senin....
pardon ya peder kullanacağını atlamışımistemeyebilir kırmızı erkek adamı bozar falan
neyse hayırlısı olsun vaıo bulursan şaşma derim
![]()
Tarık masaüstü ağırlıklı kullanacaksan büyük al,benden tavsiye
Küçük ekran bir süre sonra gerçekten yoruyor.
Sırt çantası stili notebook çantaları var, benim notebook 15.6" normalde de ağır ama sırtta taşıyınca ağırlığını hissetmiyorsun ve derse giderken kitap ıvır zıvırlarıda o çantaya koyabiliyosun. pratik oluyo yani.
optik okuyucu ihtiyacı yoksa eğer
toshiba t serisi veya varsa portage serisi falanda iyi ama nedendir bilmiyorum
toshibaya karşı hep bi alerjim olmuştur![]()
asus ve acerden başka urun kullanmadım buzamana kadar![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Asus U35JC modelini tavsiye ederim. bizzat kullandım gayet güzel bir alet.
pil süresi de gayet iyi normal kullanımda yaklaşık 5 saat gidiyor.
hafif ve ince bir tasarımı olduğu için taşıması çok rahat.
asus, toshiba ve acer'ın bu 13,3" modellerinde DVD sürücüsü yok.
Asus U35Jc U35JC-RX126V - Notebook.gen.tr | Notebook, Netbook, Laptop Destek Sitesi
Asus U35JC-RX126V i5 460 4GB 500GB 13.3'''' | Taşınabilir Bilgisayarlar | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
![]()
Acer TimeLine 3820 diyorum. 3810 olanı bende var müsait bir zamanda bende 3820 alıcam.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
DM1 eşime aldım güzel fena değil ama touchpad çok sinir bozucu.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)