aynen bende daha fazla açamadım basıncı vgt olduğundan turbo dağılıyormuş, hatta bzm arabalarda 8v/16 valf olayı varya 2000 devir altında 8 valf çalışıyor aniden dip gaz yapmayın sübapları patlatırsınız deniliyor
1.7 cont 2.0 peak basıyor egr iptali var ayrıca rolantiden 4500e kdr yakıt basıncı açık 140 hp üzeri diye düşünüyoruz otomatik olduğundan ölçemedik, ama çok fazla yakıyor araba babam kullandığından 8.5 ben kullandığımda 9.5 litre oluyor depo ortalaması çehir içi kullanımda hatta 11.5 litre gördüm
yakıt basıncını normale çekip istediğim zmn güç alıyım diye power box takıp yakıt basıncını allah ne verdiyse açıcam
otomatik araba ölçebilirmi bu program
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
saolasın abı
2000 devır altı hıckımse yok zaten ayar edıor yaw 2000le 4000 devır arası gıdıor anca
bende 1.7 fln tahmın edıodum valla.egr yı hala ıptal ettıremedım ya.cok zormu ugrastırıyormu.arzıza yaktımı yaktıysa nasıl sondurdun
bızımkıde basınca yakıor valla ama senınkı aşırıymıs yaw otomatık dıye mı acbaa.
bende otomatik olduğundan 3000 devir altı kimse yoktu 3000 devirde big bang gerçekleşiyorduztn 4250 ye kdr gidiyor 4350 gibi boost düşüyor turboda, ondan dolayı altlarda yakıt basıncını açtık düzeldi sonra açmışken üstleride açalım dedik
egr yi yazılımdan kapattım
ilk aldık 8 litre yakıyordu boost açınca 7.5 lara düştü yakıt ı açınca 8.5 a çıktı yakıtı
ayrıca ebc green stuff balata var
snn arabada şişme sorunu varmı, bnm araba o kdr fazla şişiyorduki gaza bas basma farketmez gitmiyorduintercooler ile hafif oynadım etrafına metal plaka yaptım havayı yönlendirmek için
valla sen iyi uğraşmışın ya ben chıpı yaptım bıraktım ole akışına gidiyor gıttıgı kadar
ardayı oldurecem ya egr yı bela ettı basıma
ben 4000ı gecer gecmez vıtes atıyordum erken atıormusum demekkı yaw.
egr yı ıptal edınce ustlerde yıgılma azaldımı.
şişme sorunu cok yaşamadım yaw.azda olsa ard arda basınca turbo ısınyor dıye yavaslıodu ama barız bısı olmuodu
ben aldığım gün egr yi kapattım 0 aldık ztn
yazılıma göre değişir ama net bşy diyemem anlaşılır kullanırken ztn
istanbuldan çanakkaleye git gel yapıyorum her yaz haftada 1-2 kere, istanbuldan çıkıp otobanın kınalı çıkışından çıkarken veya çıktıktan sonra iptal oluyordu araba bende yavaşlamayı geç gaz teli kopmuş gibi tepki vardı![]()
oha süper program , bende e72 ye racE chrono diye driftbox tadında bi program bulmuştum ama deneme fırsatım olmadı.0 dan belli bi hız belirleyip kronometre açıyodu ve belli bi parkurda tur atılıcaksa gps ten pisti çizip tur zamanlaması hesaplıyodu.
Ama bu dyno şahane bişeymiş , bunun türevi bişeyi e72ye illaki bulmam lazım , mercedesi çok merak ediyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)