User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: ıphone dyno sheet stock accent era & chıpped accent era

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes prog.a takıldı yaw sonuca bişi demiyosunuz
    haklısın valla

masallah sonuc gayet guzel
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendekı cok agresıf deıl sanırım.arda daha acabılırz demıstıde.yazın dıkkat et ama bunların turboları cok nazık çok ısınınca paller kırılabılır.sonra yataklara kadar yolu varmıs guzel bı hıkaye anlatmıstı bır abım bana
    aynen bende daha fazla açamadım basıncı vgt olduğundan turbo dağılıyormuş, hatta bzm arabalarda 8v/16 valf olayı varya 2000 devir altında 8 valf çalışıyor aniden dip gaz yapmayın sübapları patlatırsınız deniliyor

1.7 cont 2.0 peak basıyor egr iptali var ayrıca rolantiden 4500e kdr yakıt basıncı açık 140 hp üzeri diye düşünüyoruz otomatik olduğundan ölçemedik , ama çok fazla yakıyor araba babam kullandığından 8.5 ben kullandığımda 9.5 litre oluyor depo ortalaması çehir içi kullanımda hatta 11.5 litre gördüm yakıt basıncını normale çekip istediğim zmn güç alıyım diye power box takıp yakıt basıncını allah ne verdiyse açıcam

otomatik araba ölçebilirmi bu program

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın valla

masallah sonuc gayet guzel
    saolasın abı
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen bende daha fazla açamadım basıncı vgt olduğundan turbo dağılıyormuş, hatta bzm arabalarda 8v/16 valf olayı varya 2000 devir altında 8 valf çalışıyor aniden dip gaz yapmayın sübapları patlatırsınız deniliyor

1.7 cont 2.0 peak basıyor egr iptali var ayrıca rolantiden 4500e kdr yakıt basıncı açık 140 hp üzeri diye düşünüyoruz otomatik olduğundan ölçemedik , ama çok fazla yakıyor araba babam kullandığından 8.5 ben kullandığımda 9.5 litre oluyor depo ortalaması çehir içi kullanımda hatta 11.5 litre gördüm yakıt basıncını normale çekip istediğim zmn güç alıyım diye power box takıp yakıt basıncını allah ne verdiyse açıcam

otomatik araba ölçebilirmi bu program
    2000 devır altı hıckımse yok zaten ayar edıor yaw 2000le 4000 devır arası gıdıor anca
    bende 1.7 fln tahmın edıodum valla.egr yı hala ıptal ettıremedım ya.cok zormu ugrastırıyormu.arzıza yaktımı yaktıysa nasıl sondurdun
    bızımkıde basınca yakıor valla ama senınkı aşırıymıs yaw otomatık dıye mı acbaa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saolasın abı

2000 devır altı hıckımse yok zaten ayar edıor yaw 2000le 4000 devır arası gıdıor anca
    bende 1.7 fln tahmın edıodum valla.egr yı hala ıptal ettıremedım ya.cok zormu ugrastırıyormu.arzıza yaktımı yaktıysa nasıl sondurdun
    bızımkıde basınca yakıor valla ama senınkı aşırıymıs yaw otomatık dıye mı acbaa.

bende otomatik olduğundan 3000 devir altı kimse yoktu 3000 devirde big bang gerçekleşiyordu ztn 4250 ye kdr gidiyor 4350 gibi boost düşüyor turboda, ondan dolayı altlarda yakıt basıncını açtık düzeldi sonra açmışken üstleride açalım dedik

egr yi yazılımdan kapattım

ilk aldık 8 litre yakıyordu boost açınca 7.5 lara düştü yakıt ı açınca 8.5 a çıktı yakıtı

ayrıca ebc green stuff balata var

snn arabada şişme sorunu varmı, bnm araba o kdr fazla şişiyorduki gaza bas basma farketmez gitmiyordu intercooler ile hafif oynadım etrafına metal plaka yaptım havayı yönlendirmek için

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla sen iyi uğraşmışın ya ben chıpı yaptım bıraktım ole akışına gidiyor gıttıgı kadar

ardayı oldurecem ya egr yı bela ettı basıma

ben 4000ı gecer gecmez vıtes atıyordum erken atıormusum demekkı yaw.

egr yı ıptal edınce ustlerde yıgılma azaldımı.

şişme sorunu cok yaşamadım yaw.azda olsa ard arda basınca turbo ısınyor dıye yavaslıodu ama barız bısı olmuodu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben aldığım gün egr yi kapattım 0 aldık ztn

yazılıma göre değişir ama net bşy diyemem anlaşılır kullanırken ztn

istanbuldan çanakkaleye git gel yapıyorum her yaz haftada 1-2 kere, istanbuldan çıkıp otobanın kınalı çıkışından çıkarken veya çıktıktan sonra iptal oluyordu araba bende yavaşlamayı geç gaz teli kopmuş gibi tepki vardı

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendekı cok agresıf deıl sanırım.arda daha acabılırz demıstıde.yazın dıkkat et ama bunların turboları cok nazık çok ısınınca paller kırılabılır.sonra yataklara kadar yolu varmıs guzel bı hıkaye anlatmıstı bır abım bana
    ne hikayeydi arkadaş atmosferik candır dedim sonra
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oha süper program , bende e72 ye racE chrono diye driftbox tadında bi program bulmuştum ama deneme fırsatım olmadı.0 dan belli bi hız belirleyip kronometre açıyodu ve belli bi parkurda tur atılıcaksa gps ten pisti çizip tur zamanlaması hesaplıyodu.

Ama bu dyno şahane bişeymiş , bunun türevi bişeyi e72ye illaki bulmam lazım , mercedesi çok merak ediyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)