Durumu biraz daha iyiye gitmiş. Solunum makinasına ihtiyac olmadan nefes almaya baslamıs. En kısa zamanda en iyi halde aramızda olacaktır. Ben buna yurekten inanıyorum.
-Ölenlere allahtan rahmet dilerim , barışada şifa ..
acil şifalar versin inşallah düzelir
www.honda-tech.com
Bu adamlar şaşırmış Milliyet , mynet öldü diye yayınladı şimdi umut yok yazmıslar..
Millet reyting ugruna şaşırmıs..
Yazık .. Milliyete özellikle ..
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
bende tv den izliyorum daha ölmemiş ama durumu çok agır
ii gelişme yokmuş daha
az önce atv ana haber de bodrumdan canlı yayında bilgi verdiler daha ölmemiş yogun bakımda devam ediyormuş allah yakınlarına sabır kendisine kuvvet versin...
valla uzuluyorum gencecık daha adam yav
www.honda-tech.com
valla olayı duydugumdan beri haberleri dinlemiorm,öldü haberini duymiim die,allah acil şifalar versin,genc ve ii bi cocuk,dahada kariyerinin başında,maşallah biçok unluye görede cok mutevazi bi insan,allah yardımcısı olsun
vay be yazık yakader aslında ama hiçbizaman kadınlara güwenemem (çoğu zaman erkeklere de) arabayı ben kullanırım yada kendi arabamla giderim öyle bi durumda..
Allah şifalar versin inşallah ne diyimm![]()
İyilerden önden gidermiş derler, umarım bu sefer böyle olmaz![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Umarım en yakın zamanda eski sağlığına kavuşur ama bugünki gazetede ne yazıkki kurtulamıyacağı haberini verdiler ilaçlara ve yapılan tedavilere cevap vermiyormuş
Samsa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)