Ne güzelini Koreliler yapıyor. 14 Şubatta bayanlar erkeklere hediye alıyor. Martta da erkekler bayanlara hediye alıyor. artık onun hediyesine göre bir şey alınıryada onun hediyesini geri verirsin olur biter
![]()
Ne güzelini Koreliler yapıyor. 14 Şubatta bayanlar erkeklere hediye alıyor. Martta da erkekler bayanlara hediye alıyor. artık onun hediyesine göre bir şey alınıryada onun hediyesini geri verirsin olur biter
![]()
14 subatta calısıoz yıne..sehır stresınden uzaklasmak ıstenınız olursa..Wineport Lodge gelmek ıstersenız beklerım sef ascısıyım oranın..ewlılık cuzdanı sorunu yokturr..
Fren Kiti alsam =) diyorum...
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
yılbaşı hediyesi olarak rsi jantları almıştım 14 şubattada güzel lastikler alacağım![]()
Haram Beygir Can'dır
bencede saçma sapan bi gün o gün bişeyler yaparız sinema yemek yeter hediyeyi doğum gnünde alıyoruz zaten illa sevgililer gününü beklememde zaten hediye almak için ne zaman kafama eserse alırım
chucky nin bebeğini alıp tırsıtasım var valla![]()
fikir çalalım dedik kimse bişey yazmamış :S
sevgilim yok ama olursa![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
her sevglıler gununde manıta yapıyodum hep bana gırıyordubu sfr sevglım yoktu ama arkadas saolsun bırıyle tanıstırdı gene gırıcek sanırım bana ozmn sızın hedıye fıkırlerınızden bırını çalıntı yaparım
15ınden sonra teklıf etmek lazım yenı tanısanlar ıcın dıorum
![]()
sevgilim yok rahatım valla![]()
geçen gün otel odasında unutulan bi hediye vardı, kadife kalp şeklinde bi kutu içinde kalp şeklinde bi yastık, üstünde seni seviyorum yazılı. bana çok banel gelsede tün oteldeki bayan iş arkadaşlarım bayıldı hatta çığlık atan oldu bana verirmisiniz die![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
hala düşünüyorum tek bir gül alsam üstüme bantlasam sonra kapısını çalsam ne der açaba![]()
kendimi getirdim misali![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)