shelden 100 tl 95 oktan alacam cavo
Sevgililer gunu babalar gunu analar gunu teyzeler gunu tam sacmalık bana göre para tuzağından başka birşey değil,nişanlımda durumun farkında olduğundan en fazla gider biyerde yer içeriz olur biter![]()
ucuz yollu adının baş harfi olan bileklik herzaman işe yarar tecrübe sabit![]()
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
samsung 3600i pink cep tlf aldım işallah begenir![]()
Lafta takmıyorum diyor ama gün geldiğinde unutursan tribin allahını yiosun.
Siz 1 güne laf ediosunuz.
14 Şubat Sevgililer günü, yıldönümümüz. bu yılda 7. yıl yanlış hatırlamıyorsam.
Bu ayın cuması da dogum günü.
Ben napayım? yardım edin
hediye bulamıyorum. Standart bişi begenmiyor. böle değişik alıcan. Paspas mesela aynı zamanda çöp torbası gibi değşik olacak cins olacak. 7 sene olunca seçeneklerimde bayag azaldı.
bulamıyorum :d
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Dert bitmior ya yilbasi 14 subat 6 nisan dogum gunu 8 mayis yildonumu yilin yarisi gitti zaten,bide haziran temmuz gbi yaz wakti ewlenelim desek bizim bel dogrulmaz kambur gezeriz artik birinin taksiti bitmeden ustune digeri binior,almasan olmaz...
Valla kimse birşey yazmamıs nette bakmadığım site kalmadı bulamıyorum hiçbirşey![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
sevgililer günü babalar günü anneler günü bunların 1 güne sığması cok yapmacık geliyor bana karşıyım kısaca![]()
Puma Bayan saatleri oldukça şık ve güzel tavsiye ederim her türlü..
14 şubatta doğan bi hatunla, 14 şubatta çıkmaya başlamak istiyorum
bu da her yıl tek bir hediyele yırttık demek![]()
arkadaşlar tavsiyem şuileriyi görmüyorsanız yada göremiyorsanız 3-5 gün sonra ayrılacak ve hediyeniz boşa gidecek keşke almasaymışım diyeceksiniz
hediye almadın diye ayrılırsa zaten o insan hiç sevgiliniz olmamış sadece zaman geçirmek için yanınızda olmuş biridir..
www.honda-tech.com
bi kaç seneye böyle özel günler sayesinde evi düzeriz![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)