Hala birşey bulamadım off off 6 senedir ayısını saatini mp3 ünü mp4ünü aldım alcak birşey kalmadı bu yıl cok zorlandım bu hediye olayında ....
Hala birşey bulamadım off off 6 senedir ayısını saatini mp3 ünü mp4ünü aldım alcak birşey kalmadı bu yıl cok zorlandım bu hediye olayında ....
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Abartmayın beyler. Sevgiliye verilecek en güzel hediye bir demet çiçek ve güzel bir kafede anıları tazelemek geleceğe yönelik planlar yapmaktır.
Diyeceğim ama yeni nesil genç kızları bir demet çiçekle kandıramazsınız artık![]()
Sevgililer günün de güzel bir yemek ardından bir kahve sonra dogru evlere
iş var ertesi gün
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
sevgilime sparco momo omp ofsetli rally direskiyonu arıyorum bulamadım :/ ama bulup alıcam varmı bilennnnnn
dert aldım 1 hafta kala başımahediye falan almıcam
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Kendime Armani Code aldım, 125ml hem de![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
@ Yavuz
Armani code summer bulabilyorsan al efsane birsey.Aldim sikmaya kiyamiyorum hicbiryerde yok diye
14 subat icin cok dusundum ama alacak birsey bulamadim...Sevdigi bir sarap var onu alip bu seneyi kurtarim heralde![]()
Dijital fotograf makinası aldım artık hediye bulamıyorum valla...dün d.günüydü sevgililer gününüde beraber aradan çıkarıyorum..
![]()
Net maliyeti söylüorum yabancı yok aramızda
restaurant + hediye + benzin +ogs= 680tl
Ben bu günü icat edenin taaa a....
edit:sponsered by Y.K.B world card 3 taksit...
dünyada bu günün orjinal adı nedir?
Sağ ele ne alınır![]()
st. valentine day
sevgililer günü diye bir gün yok dicem fazla agresif olacak
sustum ben![]()
Polo dan güzel bir kazak aldım + cok istediği bir kitabı aldım + yemek + sinema planıyla bu günü kazasız belasız kurtarmam gerekli![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
kuzenlerinden duydugum nokia e71 almıs bana :S cok mahcup bi durumdayım dotu kurtarmam lazım bende su general mobile taşlı telefonunu dusunuyoırum ama su sıra para sıkıntım var. :S
vay arkadas nerden gittin e71 aldın daha ucuz bisey yokmuydu
bunun sarısı iyimis yahu :S buna kandırırız heralde nerden alcaz bunu ? bide parmak olculeri vs varmı acaba bunların.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
bugün yapıcaklarım kesinleşti gibi,
Mehzentin sattıgı kolyeden aldım gayet güzel oldu
bide gfb01 çağtaydan gördüğüm sokak röportajı olayını yaptırıcakdım düşündüm kendim yaparsam daha çok içime siner ve nişanlımın daha cok hoşuna gider diye iş yerindeki sevdiğimiz arkaadaşlarla bunu gerçekleştirmeye başladımpazara montajlıcam güzel olacak inş
güzel bir yemek ile bu iş pazar günü biticek
p.tesi güzel bi süprizle gebzeye gidicem iş çıkısınaordada güzel bi çiçekle sonlandırıcam....
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Sevgililer gününde kendime 1(bir) Adet Vti alıyorumm![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)