Önden passat
Arkadan Insignia
Konsol Ford
Önden passat
Arkadan Insignia
Konsol Ford
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
ben çok beğendim. tam babalara yakışır araç olmuş. mükemmel bi aile aracı olur bundan.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
insignia ya benzemiş
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
önden saab arkadan da toyota avensis-camry arası bişey olmuş ama ben içini beğendim valla, vites topuzuna falan laf eden arkadaşlar olmuşta, kullanımı rahat yoldayken![]()
mıllet megane satıp buna saldırır bence
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
ilk defa renaultun bi aracını beğendim.cins cins modellerden sonra bu baya bi başarılı olmuş
Faruk Kartal
normalde reno sevmem ama bunu ılk kez gordum baya sık olmus dısı. ıcıde bence reno ya gore oha derecede..
sımdı bunun en dolu en 55.000 den uzak olan versıyonu oldugunu dusunursek.
cok merak edıyorum sırketlerın altına gelen en kuruları nın o konsolu nasıl doldurcaklar ?
1.5 dci gayet yeterlı olur bence boslarına adamların muhendıslerı ayarlamıstır bıseyler ama tabı bole gosterıslı bı arabanın kaportayı acınca mınnacık motor ınsanın hevesını kırabılır kı bızde zaten en cok buna takılıyoruz forumdas olarak
benım dusuncem 55000 lik baz versıyon gerek dıs gorsellık gerek ıc kalıte gene oldukca dandık olucaktır. ama parayı verdıkten sonra oldukca guzel alet olur.
kı ben bunu clıo lar ıcınde solerım her zaman. parayı verdıkten sonra reno ya oldukca guzel aletler cıkıyo.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Nerdeee eskı renault lar ..Renault 9 GTL-GTC-GTE-FLASH_BROADWAY-FAIRWAY...HEy yavrum heyy![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Önden chevrolet epica(farlar) ile saab karışımı olmuş ızgara passatın krom kaplısı(hıghlınelardaki)Güzel sayılır ama 55k olsa alacağım son araçlardan olurdu herhalde.Arkası toyota camry
![]()
![]()
Ne oluyor böyle dizayn benzerliklerinden bahsedince anlamam...
Gayet şık duruyor ama 175lik dizelde yine BVA kullanılmasına anlam veremedim , eski tip ağır kalan tarzda bir şanzuman(MMT'ler kadar olmasada) , EDC kullansalar hem verilerde daha iyi olabilirdi....
110 dci tr şartlarına göre bir versiyon olmuş bence satar bu araç.....
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)