Sonuna bakmadım başını okurken sıkılırım diye ama herif hikayeyi bitirmemiş ya :S
Printable View
Sonuna bakmadım başını okurken sıkılırım diye ama herif hikayeyi bitirmemiş ya :S
Tek seferde tamamını bitirdim.
Sonlara dogru biraz sıkıcı olmaya basladı, kendi yasamından uzaklastıkca.
İnsan neler yasayabiliyor, dönüp bakıyorum biz hergün aynı yerlerde aynı seyleri yapıyoruz.
Bana o yazara ettikleri küfürlerin birini etçekler, hayatta bir kelime dahi yazmam öyle saçma ve seviyesiz foruma. Pazartesi akşamları Bilgin Gökberk var radyo sporda, adam inci sözlüğe kızıp duruyor, bende bugüne kadar merak edip bir kere girmemiştim. Kısmet bugüneymiş, adama artık hak veriyorum; S.kmeler, sokmalar, ana, bacı y.rak kürek. Bu nedir Allah aşkına, klavye delikanlısı kaynıyor ortalık. Tamam hikayeyi okumak için benim gibi merak edip girenleri anlarım da, orda aktif olan, yazı yazan ve tonla küfür yiyenide anlayamam açıkçası.
ne taktınız inciyi kafaya yahu :) oranın mantalitesi, konuşma lugatı öyle beğenmezsin girmezsin olur biter.
okudum bitti herzamanki gibi...
ama dedigim gibi bu traş...
Sadece hikayeyi okumak cok daha mantıklı ;)
Aradaki malların yazdıklarına vakit harcamamak lazım.
gunde 2 litre sarap iciyorum
ne oldu yawrim sana? kalp krizi geciriyorum teyze diyorum. vahhh vahhhhh bizim bi eniste varidi o da boyle erken goctu gitti diyor....
hahhahahhah :D:D:D:D
Okuyanlardan yorum yapacak yok mu :)
Baya uzun sürüyor okuması ama bitti çok şükür :) Başlarda herşey güzel herkesin başına gelebilecek bir dizi hikaye anlatmış , ister istemez etkileniyor kendini onun yerine koyuyor insan.Sonlara doğru kendi yorumlarını ortaya koyunca işler karışıyor.Dil ve Anlatımda 10 üzerinden 15 gerçekten helal olsun.
Hayatta o kadar çok kötü şey yaşamış ve yaşamaya devam ediyor ki artık doğruları sorgulamaya başlamış ve bence yanlış yapıyor.Doğru olan şeyleri standart diye adlandırmış ve bu standartın dışına çıkmayı zafer olarak kabul etmiş.Yani doğrular gerçekler fazla ağır gelmiş arkadaşa..He kimsenin dikkat edemediği yaşamsal gerçekleri ortaya koymamış mı koymuş bi çokyerde.
İroniye bakın anlattıklarının bi hayat dersi olduğunu söylüyor fakat ders çıkarılacak hiçbirşey yapmamış aslında..
Normal bi insan okuyunca vay adama bak neler başarmış nasıl bir azimle savaşmış benim bile yapamayacağım girişimlerde bulunmuş diye düşünüyor.Bence tam tersi bu bir zayıflık hikayesi,korkularını yenememiş , kabullenmiş ve sonu ap açık ortada.Kabaca dışardan bakılınca bir çok panik atak hastasında olduğu gibi kendine göre zor ama aslında kolay olan yolu seçmiş herşeyden kaçan,alkol bağımlısı,ilaç bağımlısı ve hayatı sorgulayan bir insan olmuş.Piskolojik rahatsızlığına göre şekillendirmiş yaşamını.He başta imkanı olmadığı için tedavi olamamış orası kader.
Bu saatten sonra o yoldan sapması çok zor.Hani diyoruz ya adam inanmış :D
walla uzun geldi okumak ilk sayfayı okudum kapattım :D
şuku ney arkadaşlar bilen varmı :D
lotroya sardım bide buna sartdırtmayın bana
ortalama kaç doludolu sayfa okumamız lazım, bitiren arkadaşlar söylermi acaba
surukleyici yazmıs ozellikle istdaki hayatını simdi tony oldu orda kaldım devam... :)
8 e geldim. Fena sarıyor yaa..
Hepsini okuduktan sonra üzerine bi de fight club izlenirse daha güzel olur diye düşünüyorum :)
18 bitti bende bittim tuvalete gitmedim olmaz böyle şey tam film konusu tam senarist olacak adam ben yarın okula nasıl gidicem bu piskoloji ile yok çifçinin esrarı yok arap yok şarap yok bulaşık yok cd ohooo
müthiş gidio heralde şabahlayacam...şonu inş kötü değildir
@bs type-r:
gunde 2 litre sarap iciyorum
Burada ki 18 Sayfayı Okuyun arada yorum vs. yok.. Ama Hikaye Daha Bitmedi. Tezek Hikayenin Devamını Şubat Sonunda Yayınlayacakmış .. (not:tezek hikaye yazarıdır.)