yok artık :D:D
Printable View
YUVAYI JANDARMA BASTI"... Ankara'da otomobil meraklısı gençlerin otoyoldaki tehlikeli yarışı jandarma baskınıyla son buldu. Otoyolda yarış yapan gençler jandarmanın geldiği görünce otomobillerine binerek hızla uzaklaştı. Otomobillerden bazıları çalışmayınca gençler jandarmadan kurtulmak için zor anlar yaşadı. Jandarma çalışmayan otomobilin sürücüsünü ve arkadaşlarını yakalayarak gözaltına aldı. Gençlerin otoyoldaki tehlikeli yarışı ve jandarmanın yaptığı baskın üstgeçitten yarışları izleyenler tarafından görüntülendi. Jandarmanın geldiğini gören gençler otomobillerine binerek hızla uzaklaştı. Aralarında otomobilleri çalışmayan sürücüler de vardı. Otomobillerini ittirerek çalıştırmaya başaran bir sürücü de janadarmadan son anda kurtuldu. Diğer otomobil çalışmayınca sürücü ve arkadaşları jandarma tarafından kısa sürede yakalandı. Sosyal paylaşım sitelerinde yer alan ve görüntülere "Yuvayı jandarma bastı" , "Ne gündü ama" gibi yorumlar yapıldı
at yalanı öp inananı:D
'Yuvayı' jandarma bastı / Türkiye / Milliyet İnternet milliyet de internet sayfasında yer vermiş m.milliyet.com.tr
Cops cops cops cops
güzel :D ..........................
abiler video atv haberde şu an gördüm diğer kanallarada bakıcam
tüm haber kanallarında vede haber sitelerinde gördüm neredeyse :D
birde şuna inandım bi haber ajansı elemanı siteye üye sanırım bi çok haber önce buradan çıkıyo :D
ölüm yarışı yazıyodu milliyette :D
evet atv haberde yayınlanacak bende bekliyorum daha yayınlanmadı :D
ahahahha :D
Şimdi Showda ızlıorm :D
marifetmiş gibi bunlar yayınlanırsa internette, sonra yarısacak yer yok diye aglar dururz.. afişe edin edin ii oluyor ;)
fast ankara meshur oldu gene.dedigine göre daima devriye koymuslar ölüm yarisini artik yaptirmayacaklarmismismismis....
şimdi haberlerde gördüm :D
bizim haram beygirci de vardı :D
Meşhur ferrari - M3 - vette nin olduğu videoda cıktı hani su saxodan cekilen video :D
Haberin başlığıda bir garip JANDARMAYI GÖRÜNCE KAÇTILAR... Ne yapıcaklardı :D
25 sene sonra yeni gibi verdilerya videoyu daha ne diyim :D
suan ugur dundar star haberde veriliyor :)
basına ulaşmasının nedenini sadece forumlar değil bana göre, videolar facebookta filanda paylaşılıyor çünkü
Ahaha şuan starda..Sunucu nası heyecanlı anlatıyo ya...
Bayat haberde üstlerine yok tvlerin..Birileri tech'den video hacılıyo galiba :D